Deci ai experimentat la prima mina cit de mizerabili sunt Samsung, si tot un Samsung vrei? Pai ce sa zic, ti-o meriti!
Eu as vrea un Huawei dar am auzit la unii ca se strica imediat..Si nu știu, Am telefonul asta de aproape 2 ani si pana acum n am avut probleme
Bingo! Ai auzit timpenii. De ce buget dispui? Xiaomi Mi 9T la cit costa e imbatabil. Si Mi 9 simplu, desigur, dar ala e deja 2100 RON si are specificatii pentru care Samsung iti cer vreo 3500.
Am eu Huawei din luna februarie și nu s-a stricat. Nu s-a stricat încă.
Am cam 2000 2100.de mic am fost invatat de părinți ca chinezariile nu sunt bune. poate de aia îmi e frica sa incerc altceva decât Samsung.Ma vauzt ca xiaomi si Samsung vor colabora pentru o camera, deci si xiaomi are "valoare "
Da, si Samsung le face in Luxembourg, cum intri a doua pe stinga, nu? Lasa porcariile. Xiaomi le-a luat fata celor de la Samsung cu multe faze. Si nu doar ei. Cu 2100 ai Mi 9 care rupe tot. Snapdragon 855, da?
De la 1500 lei in sus deja diferenta de performanta se simte tot mai putin, incepe sa conteze camera, aspectul, si alte functii. Pentru asta platesti 5000 lei pe un S10+ sau P30 Pro. A70 merita doar cand e maxim 1400 lei, incearca sa il prinzi la oferta.
Da, merită, este un telefon bun. Dar dacă ar fi să aleg, eu mi-aș lua Xiaomi Pocophone pentru că este un telefon la fel fe bun la specificații si totodată este si putin mai ieftin.
Deci raspunsul la întrebarea ta ar fi da.
La fel de bun ca specificatii? Te-ai gindit mult inainte sa debitezi enormitatea asta? Tu compari Snapdragon 675 de pe A70 cu 845-ul de pe Poco F1?