| ikebana2 a întrebat:

Am un s7 edge iar in ultimul timp imi apare pe Youtube doar posibilitatea vizionarii in maxim 1444p, nu 4k cum puteam inainte. Ce este de facut?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Playerul calculeaza viteza de redare maxima cu care poate reda fara lag-uri videoclipurile.
Totodata, daca un film a fost incarcat cu rezolutie mica, atunci nu se poate reda la rezolutie mai mare.
Tu practic nu poti face nimic, in afara sa scazi rezolutia daca totusi ai lag-uri.

| ziftode a răspuns:

Daca respectivele videoz, le-ai vazut inainte cu rezolutie 4k, si acum nu mai merge, si nu ai limitari de net (wifi de mare viteza) atunci e posibil ca telefonul sa se fi incarcat, Android-ul (spre deosebire de ios) nu are o solutie CLARA de a bloca aplicatiile care stau in background, aplicatii care pot incarca telefonul serios, si care poate fi ORICE aplicatie gratis, ca d'aia e gratis

asa ca, singura solutie BUNA pe care o stiu e o aplicatie numita "greenify" si care hiberneaza orice aplicatie vrei tu, de fiecare data cand pui telefonul in standby, merge si fara root, si chiar isi face treaba spre deosebire de altele "minune" care imi fac greata pentru ca elibereaza telefonul doar temporar ca sa iti mearga prost si sa iti mai aduci aminte de ei, si sa mai apesi pe butonul de "boost", asa ca pot sa iti mai bage o reclama mica pe gat si mai sunt si "mituiti" de alti producatori sa nu blocheze aplicatia lor

acum, asta e o chestie cam avansata, sper ca te descurci, si ca nu o sa fortezi in hibernare aplicatii care au nevoie sa stea in background ca sa functioneze cum ar fi whatsup, viber, antivirus, monitor de trafic pe 3-4g, etc.