| Floryn9 a întrebat:

Am un S7 Edge si ma intrebam daca pot pune pe ecranul de blocare vremea sau ceva de genu, am mai vazut la altii doar ca nu stiu unde sa dau. Funda daca imi explicati si merge.

10 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Doar trebuie sa intri in optiunea de a adauga widget si cauti cel de clima.

| Floryn9 explică (pentru gelu1970):

Am cautat si nu am gasit! Ma poti ajuta?

Si eu vreau atunci cand e blocat telefonul sa-mi apara vremea, widget.ul stiu unde e dar nu il pot pune pe ecranul de blocare!

| gelu1970 a răspuns (pentru Floryn9):

Ma mira sa spui ca Samsung nu are aplicatie de meteo instalata. Intra in play store si descarca o aplicatie de clima. Accuweather de exemplu. O instalezi si apoi o poti pune pe display.

| gelu1970 a răspuns (pentru Floryn9):

Am inteles

| gelu1970 a răspuns:

Maine iti scriu. Acum sunt la odihna. Eu am crezut ca nu ai widget.

Nuu, widget.ul il am...Am zis destul de clar cand am pus intrebarea...Atunci astept, multumesc!

| Floryn9 explică:

Salut...In primul rand daca stiam nu mai intrebam, in al doilea rand daca stii nu te mai f*** pe tine si raspunde-mi, daca nu pa, pa! Am pus o intrebare la care caut raspuns nu sa ma c** pe mine asa cum faci tu...Ca valeu Doamne ce am zis!

| AwGenetix a răspuns (pentru Floryn9):

De ce ti-ai mai luat ma S7 daca tu nu sti sa-l folosesti? e prea banala intrebarea ta, de-asta nu primesti un raspuns. coca.

| Floryn9 explică (pentru AwGenetix):

Daca stii cum te rog sa-mi zici, daca mi-am luat un telefon asta nu inseamna ca stiu toate chichitele la el!