| Alishia a întrebat:

Am un Samsng Galaxy Ace Plus si: am un cont pe google pe care aveam niste imagini,cand am intrat prima oara de pe telefon pe net acele imagini s-au descarcat fara acordul meu in telefon si nu le mai pot sterge, m-am tot plimbat prin el, am incercat sa-l conectez la calculator si sa le sterg din calculator...de unde? nu le vede calcualtoru,in setari nu,programe nu,celelalte poze apar dar alea nu, sunt doar in galerie, nu le pot sterge si mai noi am conectat calculatoru la telefon prin bluetooth si mi-au mai aparut 3 poze negre fara parmisiunea mea,de nicaieri si aceeasi poveste,nu le pot sterge.I-am dat sa stearga toate informatile din telefon, restul de informatii s-au sters, pozele astea afurisite nu.
Ce pot face? De unde au aparut pozele astea? Daca ma duc la un service mi le poate sterge?

8 răspunsuri:
| DiannaDia a răspuns:

Incearca prin cablu USB.

| DarkGhost a răspuns:

Ai incercat sa le stergi direct din galerie?

| Alishia explică (pentru DarkGhost):

Da,asta a fost primul lucru pe care l-am facut

| SiposDavid a răspuns:

Este poza de profil de la contul tau google, si cand ai intrat de pe telefon pe net, s-a sincronizat telefonul cu contul google si s-a descarcat poza de profil.Nu o poti sterge numai daca iti resetezi telefonul cu setarile din fabrica sau daca elimini contul din telefon.

| Alishia explică (pentru SiposDavid):

Am sters contul de google si l-am si resetat la setarile din fabrica dar pozele sunt tot acolo.Dar cum explici celelalte 3 poze negre de cand l-am conectat cu laptopul?

| SiposDavid a răspuns (pentru Alishia):

Ai incercat sa bagi cardul in alt telefon si sa le stergi de acolo? Nu prea imi explic..si eu am avut o problema cu poza de profil din cauza contului, dar cand am sters contul, aceasta a disparut.

| Alishia explică (pentru SiposDavid):

Pozele nu sunt pe card, am scos cardul si am pus un nr de telefon fara net si am incercat sa le sterg si tot nu au vrut, le place la mine in telefon prea multlaughing

| remus123456789 a răspuns:

Delogheazate de pe google si daca si atunci nu poti sterge pozele du-te la un service