| Cutitulzburator a întrebat:

Am un Samsung Galaxy S6 sau S7 edge căruia i-am instalat un CWM ROM lingeasOs 19 android 11 s-a instalat complet dar acum nu mai apare decât Samsung și se face ecranul albastru, adică pe scurt se deschide apare logoul Samsung și da bluescrren, îi pot face ceva sau îmi bag ceva **** in el?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"da bluescrren mai îi pot face cv sau îmi bag ceva"

e un semn: după șapte ani e timpul pentru ceva mai de soi

| doctorandus a răspuns:

ROM-ul trebuie facut anume pentru modelul tau de telefon. Revino dupa ce stii ce telefon ai.

| Simpatic a răspuns:

Stii si eu am un S21 ultra si un s22, sau le am pe ambele sau doar unul, nu imi mai amintesc.

Pe de alta parte cred ca nu te pricepi la aceste lucruri, de ce nu ai apelat la un service GSM? Tot la ei ajungi acum ca ai stricat-o.
Eu cred ca se poate repara fara probleme.
Eu nu ma pricep la ROM-uri si de aceea nu ma bag, ma pricep la sisteme de operare acolo ma bag.
Adica nu pune pe cineva care repara avioane sau repare navete spatiale ca nu e domeniul lui.
Stii ca uneori din zgarcenie ajungem sa cheltuim mai mult decat daca plateam un produs unui profesionist din prima? Am patit-o si eu de multe ori, de atunci apelez la profesionisti, nu pierzi de 2 ori bani si nici timp!

| VoidEternal a răspuns:

Tu nici măcar nu știi ce telefon ai, dar i-ai pus un rom custom. Te miri de rezultat?

Caută exact modelul de telefon pe care îl ai și apoi modifica-i softul fiind conștient în același timp că e posibil sa nu meargă chiar daca faci totul bine. Până la urmă e un hack.