| Silviu74Horia a întrebat:

Am un Samsung S22, de 10 luni cumparat nou si l-am folosit pentru gaming (PUBG cu setarile la maxim). Faza e ca ma joc pe el cam 7-12 ore pe zi uneori ma joc si 6-7 ore continuu si mi-au ramas butoanele de la PUBG permanent pe ecran, indiferent daca sunt in meniu sau in orice altceva, dar problema e ca se incinge si mi se blochează si am drop frame. De asemenea daca stau pe el mai mult de o ora in PUBG se blochează in ultimul hal si il bag in congelator 30s-1min si apoi merge iar bine. Ce credeti ca trebuie sa fac/schimb?
PS: Nu am garantie fiindca am pierdut-o

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Continua să-l congelezi

| NLS a răspuns:

Nu ai ce sa schimbi, decat sa cauți un ventilator/cooler pentru telefon, sau sa faci pauze.

Sau sa improvizezi, transformând telefonul într-un monstru pentru gaming, bine răcit.

https://youtu.be/hkWhrfKNmR8?si=aBAmHKmit0rhmzNV

La S22 ecranul e Amoled, si aceste ecrane au parte de bun-in, daca exista elemente care sunt afișate mult timp pe ecran (bara de unelte în jocuri de strategie, logo-uri, etc).
Soluția ar fi sa cauți pe viitor ecrane IPS la telefoanele pentru jocuri.

| Anonimul179 a răspuns:

Problema cu butoanele ramase pe ecran au mai avut-o mai multi prieteni de-ai mei la diferite aplicatii,pe care, la fel ca tine, stateau foarte mult, telefonul in general e bun, cred ca un reset din fabrica te-ar putea ajuta la problema cu blocatul, iar in ceea ce privesc butoanele nu stiu o rezolvare exacta