| Madalin_Huzuneanu_1994 a întrebat:

Am un Samsung young gt-5369 e cumparat acuma 4 zile...am incercat sa ii fac actualizare cu Samsung kies, dar imi arata asta
Firmware information: your device's current firmware version is not supported to update firmware via.
current firmware version : PDA:lf2 / PHONE:LF2/ CSC:K17(VDR)
repet telefonul este nou...si este primul android... daca ma puteti cu pasi usori si termeni mai putin exagerati sa ma indrumati ar fi perfect, multumesc mult

Răspuns Câştigător
| MihaiEdy1993 a răspuns:

Le spui ca dupa ce se actualizeaza, ramane acelasi soft.

7 răspunsuri:
| MihaiEdy1993 a răspuns:

Programul Samsung Kies este dupa parerea mea plin de erori. Intra din meniul telefonului la Setari-->Informatii telefon-->Software-update. Pentru a updata softul telefonului, trebuie sa ai acces la internet fie prin cartela SIM, fie prin wireless network. Inainte de a incepe updateul, asigura-te ca bateria telefonului este incarcata la un nivel minim de 90%.

| Madalin_Huzuneanu_1994 explică (pentru MihaiEdy1993):

Am facut asta...dar acum nu stiu daca si-a facut update... acuma am 2.3.6 androidul dar daca merg la wi-fi iar imi zice sa imi acutalizez softwerul si l-am facut iar si tot 2.3.6 este, ce zici? este sau nu? eu am Samsung young gt-s5369. sunt incepator e primul android al meu

| MihaiEdy1993 a răspuns (pentru Madalin_Huzuneanu_1994):

Sublim straight face daca mai ai garantia telefonului, incearca sa te duci la compania de telefonie mobila de la care ai luat telefonul.

De ce sunt sanse sa fie stricat sau ce?

| Madalin_Huzuneanu_1994 explică (pentru Madalin_Huzuneanu_1994):

Si le spun ca nu imi pot face actualizare?

Merci mult

Cu placere

Le spui ca dupa ce se actualizeaza, ramane acelasi soft.