Navigati in meniu la „Setari" si activati „Date mobile" sau „Retele mobile" – denumirea difera in functie de smartphone-ul utilizat.
tot in meniul „Setari" accesati sectiunea „Partajare Internet & Retele" iar apoi accesati sectiunea de „Retele mobile„
acum mergeti „Puncte de acces" si dati clic pe „APN nou" iar la „Nume" treceti „Digi Mobil„ si la „APN" treceti „internet" – exact asa cu litere mici
in ultimul pas nu trebuie decat sa dati „Salvare" la setarile facute anterio
Va multumesc, am sa incerc.
Setări -> Utilizare date -> Date mobile - activare
Vezi dacă merge internetul cu altă cartelă.
Dacă nu merge, mergi la Digi să vadă care e problema. Există o mică șansă ca problema să fie de la ei.
Am fost la Digi, mi-au schimbat cartela si tot nu merge. Daca bag cartela in alt telefon merge.D-na de acolo a tot butonat vreo ora pe smartpone (Lenovo A7000) si a lasat totul balta.Eu cred ca angajatii lor nu se prea pricep.Am fost si la un service dar mi-au spus ca nu se baga si sa merg la Digi.
Sunt slabi si ca semnal dar si ca telefoane.
Înseamnă că e ceva din telefon. Am văzut că ai acordat răspunsul câştigător, e bine dacă ai rezolvat.
Foarte slabi.Imi pare rau ca mi-am facut abonament la ei.
Am vrut si eu sa trec la ei dar bine ca nu am facut-o.
Daca este dual sim du-te la setari-sim-si iti scrie acolo date mobile si selectezi smi 1 sau 2 depinde in ce sim ai cartela sper ca te-am ajutat