Te duci pe Google Play si gaseti ce vrei free si cu plata, daca doresti varianta full.
Descarci din magazin play. Initial aceasta vina preinstalata direct pe telefon. Cauta in meniul telefonului "magazin play". Te loghezi cu contul de google si descarci. Tine minte : nu tot ce gasesti in magazin play e gratis. Unele jocuri sau aplicatii sunt numai cu bani reali. Daca vrei recomandari, spume-mi din ce categorie doresti si iti recomand jocuri si aplicatii.
Imi puteti spune cum sa descarc de pe calculator?
Intra in magazine play
ar trebui sa il ai acolo pe ecran, si logheaza-te in cont
Salut! Ai in telefon aplicatia Magazin Play sau daca cauti jocuri(cu bani pe Magazin Play) ai putea descarca Mobogenie(acolo sunt gratis) pe telefon sau PC
Intri aici http://www.mobogenie.com/ro/ si dai pe descarcare.Iar dupa ce l-ai descarcat conectezi cablul usb la telefon si il introduci in pc(sa nu bifezi "USB mass storage").
Pai ac asa, dar nu merge..nu se contacteaza USB-ul, si nici nu pot pe mobogenie pe acest mobil, nu stiu din ce cauza
Poti sa explici? Ce nu merge: sa descarci, sa il instalezi(parse error), nu se deschide fara detalii nu te pot ajuta
Mobilil se numeste :NOKIA PHONE, cand contactez USB-ul nu apare nimic, nici macar poze nu pot pune, mai demult incercasem pe mobogenie cand puteam si nu puteam sa descarc jocuri...nu se contacteazaaaa USB-ul