Du-l la Service ca-s probleme cu el. Si eu duc unul azi fiindca se blocheaza. Cere reverificare asamblare componente si soft! Mult noroc!
Daca e la mana a doua e clar ca are o problema. Daca estie primul telefon al tau cu touchscreen, e normal. Pentru doar a-l bloca apasa doar o data, nu tine apasat. Daca tii apasat se inchide. Daca ai facut asta atunci daca nu e full touchscreen ( are 2-3 butoane ) apasa Back sau Home. Daca e FullTouchscreen ( are butoane dar sunt tot prin atingere nu prin apasare ) apasa doar o singura data butonul de sus.
Este mana intai si crede-ma ca am avut mai multe telefoane decat o sa ai in totata viata i-am rescris softu cand eran inchis cu modu power home and volume up si din setari si tot nu merge stai calm ca stiu cum se deschide un telefon
Oh, sorry. Dar sunt unele persoane care nu sti-au cum sa blocheze un telefon si am primit o funda pentru. explicatie :]]
Pai cred ca trebuie sa intri la setari si sa cauti functia de a reseta tot telefonul trebuie sa intri la confidentialitate si sa dai sa revina la setarile din fabrica