| Gip a întrebat:

Am un telefon Huawei y5 2019 cu Android 9 si vreau sa-l resoftez la Android 7 nougat.
Se poate?

4 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Vine cu Android 9 din cutie. E o prostie sa faci downgrade la Android 7. Posibil sa nu functioneze corect. Daca venea cu Android 7, isi facea update la Android 9 si dupa voiai tu Android 7 inapoi era alta poveste. Oricum sfatul meu e sa ai mereu update-urile la zi. Rezolva multe bug-uri. Cine stie ce probleme cauzezi daca pui Android 7 pe el.

| Bogdan70001 a răspuns:

Din pacate Huawei-urile nu.Nu poti modifica nimic la softul lor, nici nu mai discutam de a-l schimba

Apropo este singurul brand de smartphone-uri care a facut *** asta

| Gip explică (pentru Bogdan70001):

D-le Bogdan, d-ta ai auzit de SO Linux? Pe un calculator cu linux, se conecteaza telefonul prin usb, apoi formatezi memoria telefonului.Se descarca iso cu cyangenmod 14 si il instalezi pe memoria telefonului. Apoi descarci versiunea 7.1.2.-apk pe talefon si dupa instalare avem Nougat. Poate gresesc. Se poate root-a Huawei y5 2019? Astept comentarii.

| Simpatic a răspuns (pentru Gip):

Ce imi place de astia care sunteti ezitanti, nu faceti ca sa nu gresiti cumva dar in teorie va pricepeti, pai daca stiai ce ai de facut, de ce ai mai intrebat? ca sa ii dai celui de sus peste nas? poate el a zis pe cale oficiala nu pe cracking