Atunci sigur este din cauza softului telefonului. Trebuie să îl duci la un service autorizat. Dacă ai garanția valabilă, nu te costă nimic și le ceri un upgrade de soft la telefon. Am avut și eu cândva un LG cu touch și se închidea când avea el chef și uneori făcea figuri ecranul.
Touchscreenul nu se schimba.Ai 2 variante (dar trebuie sa hoatarasca cel la care duci la reparat de unde vine problema).
1. daca e de la display se poate schimba
2.sau daca e de la ecran, si asta se poate schimba
Daca este inca in garantie du-l la reparat acolo de unde l-ai luat iar daca nu du-l la un service si iti vor spune cei de acolo ce trebuie schimbat si cat costa. Bafta! Sper ca te-am ajutat. Funda?
Spune-mi te rog mai exact ce simptome manifestă telefonul. Pe lângă faptul că nu merge touchscreenul, îți afiseaza totul normal? E spart ecranul cumva?
Da.e totul normal..nu..nu e spart ecranul.
Mi se mai intampla sa nu mearga.dar apasam pe ecran si mergea..acum nu mai merge deloc
Atunci sigur este din cauza softului telefonului. Trebuie să îl duci la un service autorizat. Dacă ai garanția valabilă, nu te costă nimic și le ceri un upgrade de soft la telefon. Am avut și eu cândva un LG cu touch și se închidea când avea el chef și uneori făcea figuri ecranul.
Salut,
Daca nu ai rezolvat problema cu softul si inca ai touchscreen-ul defect gasesti la magazingsm.ro touch pentru cookie fresh la un super pret. http://www. magazingsm.ro/piese-telefon/geam-cu-touchscreen-LG-gs290-cookie-fresh-original-10590
Spor!
Buna! Si eu am avut Lg Cookie fresh si la fel mi s-a intamplat.
Cum ai spus si tu cea mai buna solutie e sa schimbi touch-ul, nu este asa scump, este in jur de 100 de lei... sper ca te-am ajutat! Fundita?
AlexMaftei2001 întreabă: