Nu merge.
Atunci probabil nu e compatibil cu telefonul!
Pai stai ca am gresit. Ce fac cu linkul acela? Si nu incepe sa spui ca nu stii unele lucruri nu toti stim de unele lucruri.
Pai ce-ai putea sa faci cu un program in care scrie mare "Download"?
Il downloadezi, il pui pe card si-l instalezi! Nu asta ai vrut?
Aia cu nu am stiut nu e o scuza! Nu inseamna ca daca nu ai stiut legea, scapi de pedeapsa!
Hai lasa-ma in pace cu legea ta ca asta nu are legatura. Nu merge nu e compatbil. Eu am intrebat daca e vreo setare? Deci nu e. Multumesc la revedere!
Are, dar trebuie sa intelegi ce am vrut sa spun! Ce setare sa aiba? Ce-ti mai trebuie setare cand eu ti-am dat kitul?
Orice telefon are setarile lui. Am zis ca poate e vreo setare ca aplicatiile sa fie descarcate direct in cardul de memorie.
Mie nu-mi merge nici aplicatia magazin din telefon. In aia puteam sa descarc direct pe card.
Posibil sa aiba, posibil nu! Eu ti-am dat varianta care te avantajeaza in cazul tau!
Pentru aplicatia magazin din Nokia 201 nu exista ceva? Ca nu merge, nu se deschide.
Ai facut ce ti-am spus mai sus?
Nu e bun.
Atunci nu e compatibil cu telefonul!
In regula. Pentru aplicatia magazin ce pot sa fac?
Nu stiu, nu cunosc telefonul, asa ca nu pot da amanunte! Ia vezi asta: www.whatsapp.com/s40/WlWhatsApp.jad
E Nokia asa 201.
Nici asta nu e bun. Nu mai incerca.
Te retin din timpul tau pretios.
De unde stii?
Sa stiu ce? Telefonul e Nokia 201.
"Nici asta nu e bun. Nu mai incerca."
Nu poate si gata. Daca stii ceva pentru. aplicatia magazin bine.Nu mai cauta.
Ia spune-mi si mie ce ai facut cu ultimul link! Pasii pe care i-ai facut! Cu fisierul ala jad!
Buna, nu are nicio lagatura cardul de memorie. Pur si simplu aplicatia cere memoria interna a telefonului, cum sunt jocuri sau programe care se instaleaza doar in partitia C. Am avut si eu un HTC Wildfire, cu memoria interna foarte mica, puteam instala doar fb, aplicatie care NU SE POATE muta in card, la fel si whatsapp NU se poate muta si instala in card. Are nevoie doar de memoria telefonului. Incerca sa iti faci spatiu, tot ce e mai putin important sterge, sau muta in card ce se poate, si pune whatsapp pe memoria telefonului. In vechiul meu telefonul aveam decat fb si atat (atat ducea memoria telefonului) pentru ca in mare parte toate aplicatiile cer in special memoria telefonului, de aceea mi-am luat un nou telefon cu 25 GO memoria interna, sa nu mai duc lipsa de spatiu. Succes!
Ba da.http://www.nokia.com/ro-ro/telefoane/telefon/asha201/specificatii/
la comunicatii citeste.