| AnDrIcI a întrebat:

Am un telefon Samsung Galaxy mini gt-5570, si nu ma pot conecta la wi-fi. Inainte aveam Romtelecom, si mergea fara probleme. Dar acum, cand m-am mutat pe UPC, nu se conecteaza sub nici o forma. Surorii mele ii merge. Scriu parola, vede reteaua, dar nu 'vrea' sa se conecteze la ea. Stie cineva care ar putea fi cauza? Funda! Multumesc anticipat.

9 răspunsuri:
| iustiiinnn a răspuns:

Da-i un restart, sau daca nu merge nici asa revenire la setarile din fabrica. Asa am patit si eu. FUNDA?

| AnDrIcI explică (pentru iustiiinnn):

La ce sa dau restart? La router? Sau la telefon? Voi incerca acum, pe moment. Daca functioneaza, da, funda!

| iustiiinnn a răspuns:

Revenire la setarile din fabrica la telefon. Setari/Copie de rezerfa sau resetare/resetare totala

| iustiiinnn a răspuns:

Si dupa resetare o sa-ti apara sa configurezi telefonul. La wifi introdu corec parola de la routerul tau. Funda?

Frate, am revenit la setarile din fabrica, tot nu merge. sad

| iustiiinnn a răspuns:

Atunci intra in setari la wifi si apasa lung pe reteaua ta. Alege ignorare retea si introdu parola.

Tot nu merge. crying "Se auntentifica, deconectat. Se autentifica, deconectat". si tot asa.

Tot nu merge. crying "Se auntentifica, deconectat. Se autentifica, deconectat". si tot asa.Ce naiba are? :'(