| radutzu23 a întrebat:

Am un telefon Samsung S2.
Problema pe care o are este ca după ce deblochez ecranul totul e în regula timp de 3-4 secunde după care ecranul se face albastru. Il blochez, deblochez, e în regula 3-4 sec. și după se face iar albastru. Ma enervează de nu mai poot. A fost în service și a mers bine cam cca. 24 ore.
Știți ce pot face sa îl "pun pe picioare"? resetare din fabrica -no point. La fel face.
Când îl conectez la pc nu mi-l detecteaza(am încercat 4 cabluri USB) deși se aude beep-ul cum ca se incarca. Am setat developer option on am bifat enable USB debug mode, allow installation from unknown sources. Nu stiu ce sa fac. L-am desfăcut, i-am verificat toate conexiunile cablurilor (toate în regula). L-am rootat mai demult și culmea e ca după acel factory reset aplicația de root-are încă a mai rămas! Am nev. de câteva sfaturi.

2 răspunsuri:
| Coca_Marian_1984 a răspuns:

Salut,e important sa faci Root DOAR DACA, cunosti foarte bine ce si cum, ai specificat la service ca telefonul tau a fost root-at? Solutia este resoftarea telefonului la un service autoriza si agreeat de producator. Vezi pe google unde gasesti service telefoane agreeate de Samsung in zona unde locuiesti. Succes!

| MagicOneT a răspuns:

Galaxy S2 a fost lansat, parca, in 2011-2012, sunt cum 6-7 ani de atunci, nu cred ca mai este posibil sa-l repari, Samsung sigur nu mai ofera suport de mult, piese nu cred ca mai gasesti.