| Girly97 a întrebat:

Am văzut azi dimineață că nu mai găsesc pictograma de mesaje. Am căutat-o inclusiv pe Magazin Play dar nu o găsesc. Încă pot primi mesaje deci nu a fost dezinstalată aplicația, pur și simplu nu o mai găsesc. Am un Xoaomi Redmi 10 Pro. Vă rog ajutați-mă!

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Nu in Magazin Play trebuie sa o cauti, ci in Sertar (asta daca ai interfata respectiva activa).

https://files.gsmchoice.com/......-50374.jpg

Glisezi de acel triunghi in sus (sau apesi doar pe el, nu mai tin minte cum era).

Iar daca nu ai interfata cu sertar, glisand dintr-un punct de pe ecran in sus (nu exista acel triunghi in acest caz), ar trebui sa te duca intr-o fereastra de cautare, unde poti cauta aplicatiile instalate pe telefon.

Răspuns utilizator avertizat
| 29mai a răspuns:

Și eu am xoaomi redmi 10 pro merge bine insa cred că e singurul telefon cu reclame la accesarea aplicaților preinstalate din fabrica?

| NLS a răspuns (pentru 29mai):

Reclamele acelea se pot scoate, daca stii ce sa faci.
Am dezinstalat aproximativ 60 de aplicatii inutile de pe Redmi 9 si Redmi 9T (de la Xiaomi, Android, Google, si altele),
si la fel se pot scoate de la oricare alt brand.

Eu acum am Realme, si pe acesta apareau la inceput niste reclame, nu la fel de multe ca pe Xiaomi, dar existau.
Dupa ce am folosit "Minimal ADB and Fastboot", adio reclame.

Nu doar ca dispar reclamele, dar se elibereaza din RAM-ul ocupat (eu am "castigat" peste 700MB) si mai ales, creste durata de viata a bateriei.