| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 a întrebat:

Am vazut la un prieten ca avea pe elefonul lui [Allview p5] programul Team Viewer si putea sa se conecteze al pc-ul lui. As vrea si eu un program ca si asta sa pot intra de pe telefon in pc dar numai ca pe telefonul meu [Samsung Star 3 ] nu merge acesc program. Vreau un program asemanator dar care sa mearga la telefonul meu big grin

15 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Nu poti. Allview-ul are Android ca sistem de operare. Samsungul Star are un sistem de operare propriu, nu poti folosi aplicatiile de pe Android pe el. Nu sunt compatibile. happy

| Trynda a răspuns:

@Predator: Esti slab si pe langa subiect.

Pai nu iti merge pentru ca telefoanele sunt diferite in ceea ce priveste sistemul de operare. Pentru Android, da, ai TeamViewer. Mi se pare ca are Bada ca sistem de operare.

| Predator30 a răspuns (pentru Trynda):

TRYNDA eu cred ca tu nu te-ai uitat ce am scris eu, singurul lucru care am gresit si am sa mai ma informez este cu windowsu...

| Predator30 a răspuns:

Nu poti pe al tau deoarece telefonul tau nu e ca ak prietenului tau la Allview p5 al lui are windows de aia poate sa isi puna ce program doreste...O zi faina!

| Minks a răspuns (pentru Predator30):

Nu mai dezinforma lumea. Nu e Windows, e Android.

| Predator30 a răspuns (pentru Minks):

Minks eu nu ii dezinformez chiar nu as dori sa fac asta, rolul meu este sa ii ajut de aia am si atatea funde ca nu am dar raspunsurile alea numa sa fie date...e android asta stiam si eu, dar am inteles ca se poate pune windows pe el de aia eu i-am spus...

| Minks a răspuns (pentru Predator30):

In cazul asta, tu esti cel dezinformat. Pe Allview nu poti pune Windows. happy

| Predator30 a răspuns (pentru Minks):

Ok,imi retrag cuvintele poate gresesc, oricum am sa mai ma interesez si o sa revin, eu asa am auzit de la cineva ca se poate pune ...acuma nu ma bat in piept ca el zice corect pana nu ma informez cum spui tu si dupa revin, mersi...

| Trynda a răspuns (pentru Predator30):

Citez: "telefonul tau nu e ca ak prietenului tau la Allview p5 al lui are windows de aia poate sa isi puna ce program doreste" Adica ai vrut sa spui, fara sa ai o cunostinta concreta despre telefoane, ca el are windows si ca pe windows poti pune ce program vrei. Pai uite ca pe windows nu merge ce vrei, am eu Windows pe telefon si iti spun ca nu merge happy

Bine,acum bine ca nu ai spus ca poti sa pui si tot ce ai pe Laptop...sa fim seriosi, ma refeream la diferite programe care le poti rula, logic ca nu poti sa rulezi pe telefon orice program ce rulezi pe laptop...O zi buna!

| Trynda a răspuns (pentru Predator30):

Merg mai putine ca pe Android, chiar.

Pai pentru telefoane Androidul e cel mai cautat mai nou, cu o bogata gama de aplicatii, etc, din ce am vazut eu...

| MaxKiller911 a răspuns (pentru Predator30):

Tu macar te-ai uitat ce ai scris? Allview p5 cu windows?

| Predator30 a răspuns (pentru MaxKiller911):

Ma bucur ca tu esti atotstiutorul...trebuie sa zic la ADMINI ca avem un cel mai bun USER de pana acum, le stie pe toate...

| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 explică:

Voi va certati degeaba eu am intrebat daca este alt program asemanator cu TeamViewer si care sa mearga si pe Star 3-ul meu sa intru in pc cu el dar voi vad ca aveti doar chef de cearta.Si stiu ca exista alt program dar nu stiu cum se numeste sigur.