| AvalohAlyn a întrebat:

Am vazut pe net replici de iPhone-uri,care arata exact ca un iPhone dar numai ca are Android ca si sistem de operare, din cate am vazut...

Sunt macar bune alea? Sunt functionabile? Adica stiu ca nu sunt originale de la Apple dar macar functioneaza bine, okey ca si un smartphone obisnuit cu Android?
Am vazut ca sunt ieftine, preturi bune aceste replici de iPhone.
Sunt bune alea? Cat de cat? Merg?

4 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Replicile sunt telefoane false ce pot avea si Android-ul stricat. Nu iti recomand sa iti iei niciodata replica la un telefon.

Intamplare https://www.youtube.com/watch?v=r2MHZhGdE5Y E acelasi mod replica ca si chinezariile de pe piata sau chiar replicile pot fi chinezesti.

Cauze:
- poate sa mearga greu si sa se blocheze fara sa il soliciti,
- bateria scade singura (exemplu de la 100% se duce direct la 30-20%) si iar trebuie incarcat,
- aplicatiile pot sa nu functioneze deoarece nu este un Android confirmat sau adevarat si in cele mai slabe aplicatii sa functioneze greu sau sa dea erori,
Poate foarte usor sa intre virusi sau hackeri foarte simplu si sa-ti ia datele din telefon ce le memorezi si sa-ti monitorizeze fiecare actiune ce tu o faci. Adica iti poate afla parola de la Facebook, YouTube, email.
- camera photo poate avea dereglari si /sau sa nu functioneze,
- telefonul poate fi in limba chineza,
- androidul pe care il are telefonul poate sa nu aiba "Magazin Play/Google Play" (vezi raspunsul cauzei in videoul lasat mai sus).

Nu merita deoarece se pot regasi problemele spuse mai sus si nu merita.

Mai bine iti iei un Allview de 400-500 de lei care poate fi de 2x mai bun decat o replica care sunt 90% sanse sa nu functioneze diferite chestii la el.

Allview P6 Pro seamana pe letaral cu iPhone 6/6S Space Grey. Daca tot vrei un telefon care sa semene putin cu iPhone.

| 6684464 a răspuns:

Nici categoria asta de intrebari nu a scapat de tine laughing.
Da, functioneaza, dar nu o sa-ti mearga Asphalt 8 pe el. Depinde si de replica...

| Tumi a răspuns:

Eu zic sa nu iti bati joc de tine incat sa iei o replica doar ca arati ca ai iphone...ai sa te enervezi ca merge greu si failuri

| Serban002 a răspuns:

Pai un prieten avea o replica de IPhone cu sistemul de operare Android, dar ii mergea destul de bine pentru un fals...