anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut un tel care imi place mie intr-un anunt pe olx pus de o fata deci era nume da fata, vb prin sms cateva chestii la care ulterior sun si raspunde un baiat si spune ca e telu lui.nu inteleg de ce nu si-o facut el anunt pe olx si i o facut fetei, iubitei la care cand este sunata sa raspunda el chiar asa de rau sau tiganizat romanii in ziua de azi? Am mai vazut anunturi puse de fete si la care au raspuns baietii. daca aveau grad de retardism intelegeam da asa nu, adica ar putea sa raspunda si sa vorbeasca ea daca tot are anuntul pe numele ei si o poza cu ea (nu i se vede felia ) deci o devenit un trend pe
Olx chestia asta. voi ce parere aveti? De ce nu raspund ele si raspund altii in locu lor?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Nu cumpara produsul daca la telefon iti raspunde o alta persoana decat cea care a pus anuntul.
Nu ne intereseaza pe noi cum s-au inteles in familie sa puna anuntul; dar numai acela care l-a pus trebuie sa raspunda. Cu el negociem si cu el incheiem afacerea, nu cu strabunicii si nici cu nepotii acestuia.
Am si eu anunt pe olx. Dar nu raspunde nimeni la telefon in afara de mine. Daca pierd apelul sun imediat inapoi.

| anonim_4396 explică (pentru anonimg):

Nu, mi-am dat seama ca ceva e putred la mijloc. ciudat o devenit o moda chestia asta. in loc sa evoluam noi stagnam de asta suntem asa vazuti peste tot

3 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Asta a făcut străbunica mea, adică bunica mamei mele, pentru că nu se descurcă cu internetul, a pus-o pe mama să pună nu știu ce pe OLX.
Nu-s prea activă pe acolo așa că trebuie să te cred big grin
Nu știu de ce o fac, crede-mă, ciudată chestie.

| OctavianSps a răspuns:

Asta chiar ca este o problema uriasa de interes national.