Daca ai abonament la Orange si nu ti activat MMS poti vorbi cu cei de la Orange si ti-l activează si plătești suplimentar la abonament costul MMS-ului. Eu așa am făcut si plăteam de fiecare data când trimeteam poze sau SMS-uri care erau mai lungi si nu se încadrau ca SMS.
Daca am cartela, nu se poate activa MMS?
Pai la cine sa plătești? Daca ai cartela, reancarca cu mai multi euro care are in oferta si MMS-uri. Cea cu 5 euro nu are. Eu am cartela Orange si reancarc doar cu 5 euro si nu am dreptul la MMS-uri.
Daca ai cartela prepay, atunci nu ai aceasta posibilitate (tariful trimiterii MMS poate varia, in multe cazuri poate depasi valoarea unei incarcari, de exemplu: in cazul trimiterii unei filmari).
Ar mai fi o soluție. Sa încarci pe lângă cartela si câțiva euro credit si ti se va lua din acest credit pana se termina de fiecare data când trimiți un MMS.
Prin mesaje SMS nu se pot trimite poze.
Pentru trimitere poze trebuie sa folosesti mesaje multimedia (MMS).
Daca ai telefon "destept", atunci poza se poate trimite prin e-mail, Messenger, Whatsapp etc., gratuit.
Cum fac sa activez MMS? Daca am cartela merge?
Mesajele multimedia costa destul de mult. Daca nu ma insel, depinde de operator, insa posibil sa se taxeze si la expeditor si la destinatar. WhatsApp/Telegram/Signal/Viber/FB messenger ce au?
Mama, ai un fetish cu MMS?
ca sunt in draci solutii gratis si care nu necesita activare si alte balarii de gen: whatsapp, viber, Facebook messanger, signal, telegram, etecetera