Ce, vechiul nu era destul de scump?
XS este mai bun decat X ca si hardware, procesor mai bun, 4 Gb RAM, ip68...
Mie mi se pare logic sa coste la fel de mult precum precedentul insa nu mai mult, acum pretul lui X ar trebui sa scada.
Ar trebui sa fie mai scump? Ii consideri normali pe cei ce dau atatia bani pe un telefon? Eu nu dau mai mult de 3000 de lei pe un PC/Laptop de exemplu si nu dau mai mult de 1500 de lei pe un telefon, pur si simplu nu merita sa arunci cu bani doar pentru ultima fita...
Fun fact : Oneplus One lansat acum multi ani cu procesorul ala blanao pe 32 biti 2.5 quad core sd801 cu 3 RAM si 64 int inca se tine bine si ruleaza orice aplicatie uzuala perfect fara sa agate, fara sa se blocheze sau sa aiba lag, da, camerele sunt nasoale, materialele din care e facut sunt meh (plastic), e outdated dar doar ziceam... si telefonul a costat undeva pe la 350$ la lansare...
Pentru ca assa trebuie sa coste. Daca la anul apare alt telefon va costa tot atat, iar XS va scadea, cum este cazul celui de acum X care are pret mai mic ca XS.
De fapt noul telefon preia pretul celui vechi, ala vechi coboara, cam asa lucreaza marketu, nu ai cum urca mereu cu preturile ca nu mai vinzi nimic.
X: IP67 dust/water resistant (up to 1m for 30 mins); Non-removable Li-Ion 2716 mAh battery (10.35 Wh).
XS: IP68 dust/water resistant (up to 2m for 30 mins); Non-removable Li-Ion 2658 mAh battery (10.13 Wh).
Sursa: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8858&idPhone2=9318
Trist e să vezi cată prostie există in lumea asta.
Să cheltui 1200€ pe un telefon care e total restricționat, un telefon căruia nu poți să ii schimbi nimic, care te obligă să cumperi spațiu i cloud, care iți vinde aproape toate aplicațiile, care iți scoate 1200 € din buzunar și iți vinde in cutie un incărcător normal, cel de incarcare rapida fiind un accesoriu ce trebuie cumparat aparte.
Să continui?
Asta nu se numește trist.
Eu o numesc prostie si lipsă de materie cenușie.
Prostimea o numește....cool.
Parca acum 1 lună aveai J5 2017 și plângeai că l-ai scăpat sau ceva de genul, iar acum ești pupincurist Apple fără să ai un telefon de genul măcar? Eu am iPhone 7 și tot nu ridic atât din fund firma Apple care recunosc e de calitate, dar totuși prețul nu este justificat, și totuși am și un Samsung A5 2017, iar dezavantajele Apple sunt mult mai multe decât la Samsung, gen nu ai micro SD, ci Cloud, la WhatsApp nu poți recupera conversațiile de pe contul de pe Android că neh e cont Google și era greu să facă o sincronizare sa ai mesajele pe ambele device, bateria e mult mai proastă decât la Samsung și etc nu mai încerca să ascunzi mizeria Apple cu argumente pe care le-ai citit pe net, că dacă te pun să arăți un Ss cu TPU de pe telefonul tau pariez că e Samsung , deci ia-o ușor și calmeaza-te, am apucat și telefoanele alb negru gen Nokia bricks, Motorola, iar în caz că ai uitat chestia de bază e sa vorbesti la el, sa dai mesaje și să fie bateria ok.
Nu stiu ce ratez, dar stiu ce am: S Pen, cel mai bun display la ora actuala, quick-charge din cutie, card SD, pot asculta muzica in timp ce imi incarc telefonul(headphone jack), senzor de amprenta, diafragma dubla, baterie de 4 amperi ora care ma tine putin mai mult de o zi, 8 gb de ram, etc.
"Cantitatea asiaticilor nu invinge calitatea" - "Designed in California", but made in China.
"Degeaba ai ram daca telefonul se blocheaza si nu se vede nici o diferenta fata de expemplu un iphone x cu 3 gb ram." - Daca tu nu vrei sa vezi diferenta e treaba ta. Degeaba incerc sa iti explic ca este o diferenta intre 3 si 8 gb de ram ca nu ai sa intelegi.
"Nimic nu bate IOS-ul" - doar Widget-urile pe care poti sa le pui pe Home Screen la Android, integratia Google-ului, etc.
"Senzorul de amprenta era inca de pe iphone 5s, Apple l-a inventat" - Sigur, Apple a inventat senzorul de amprenta, ca pana la 5s nu exista asa ceva.
"tu realizezi ca poti sa cumpari airpods si sa asculti in timp ce poti incarca" - tu realizezi(sper) ca platesti ~150 de dolari pe ceva ce poti pierde in 10 secunde.
"tehnologia touchscreen e copiata" - da, e copiata de toate companile care produc telefoane. Poate ai auzit de IBM Simon.
"Apple e calitate, ei stiu bine ce fac" - chiar vad ca stiu ce fac: sa schimbi sticla de pe spate(care ar costa maxim 50 de dolari) trebuie sa schimbi scheletul telefonului(care costa 500+ dolari).
Ma mir cum de nu au zis astea de la Apple ca ei au fost primii care au inventat Dual Sim-ul in 2018.
Pai de ce vrei sa fie mai scump? Pana la urma sunt aceleasi telefoane. Xs-ul are IP68 si procesorul fiind A12.
Vezi ca o iei pe aratura. De unde ai scos chestia cu "Nimic nu bate IOS-ul"? si "tehnologia touchscreen e copiata"? Stii cine face display-ul pentru iPhone? Samsung. Vad ca au descoperit si cei de la Apple dual sim-ul( si una este eSim ). Poate ai vrea totusi sa ne explici si noua de ce "Android e cea mai trista platforma".
Eu practic nu vad cam nicio diferenta intre ultimul iphone x si cel de acum, in afara de pretul exorbitant de mare si fara rost...
Crezi tu asta , doar ca prefer sa dau banii pe ceva ce sa merita. Nu primesti nimic de banii aia, nici macar un adaptor amarat nu primesti
anonim_4396 întreabă:
Satan13 întreabă: