| Lioana a întrebat:

Are cineva numar de telefon in reteaua LycaMobile? Cum e sa fii in aceasta retea? Au retea de acoperire buna? Au oferte bune? Pe net am vazut cam care e oferta dar vreau parerea cuiva care foloseste aceasta retea.
Am 5 cartele sim in aceasta retea primite de mai mult timp. Scrie numarul de telefon pe fiecare dintre ele dar nu scrie data la care expira. De unde stiu daca mai e valabil numarul de pe ele? Credit nu au pe ele, deci ar trebui sa incarc si nu as incarca un numar care nu mai e alocat sim-ului pe care il am.

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am auzit de ei, cred am si folosit o cartela de a lor dar in Germania https://www.lycamobile.ro/ro/bundle
asa au oferte bune, ma mira oferta de 3 euro

Verificare credit
Pentru a vă afla valoarea creditului disponibil atunci când vă aflați în România:

Tastaţi *131#, apelaţi şi valoarea creditului va fi afişată pe ecranul telefonului dumneavoastră
Apelaţi 555 şi urmați instrucțiunile
Pentru a verifica valoarea creditului atunci când vă aflați în străinătate:

Apelaţi +40 377 881276

https://www.lycamobile.ro/ro/howtouse

asa afli si ce valabilitate mai are cartela aia, la reincarcare primesti 90 de zile, indiferent de valoarea reîncărcată, cu un termen suplimentar de 30 de zile în care puteți reînnoi valabilitatea creditului.

https://www.lycamobile.ro/ro/howtouse

| Lioana explică (pentru RAY):

Cartela n-a avut niciodata credit. Nu a fost folosita sau incarcata vreodata.

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Atunci e expirata

De unde stii daca pe ea nu scrie nici un termen de valabilitate? Ea asa se da, fara credit pe ea.

Din momentul activari ei ai un an de valabilitate, daca nu ai activato ea are un anumit timp limita

| mgtow a răspuns:

Sta slab la semnal acea companie telefonica. Lebara are o reputatie buna. Lumea zice ca nu are oferte asa bune pentru necesitatiile lor.

| OldSoul a răspuns:

Pentru primele întrebări, nu pot să-ți ofer un răspuns exact.
Are o cunoștință o cartela în aceasta rețea, și e destul de ok. Bine, mai mult o folosește pentru a vorbi in străinătate.
Mai multe detalii nu pot să-ți dau.

Însă, ce voiam sa spun, e modalitatea prin care poți verifica cartelele, introduci cartela într-un telefon, și apelezi acel număr folosind o cartela cu o opțiune valabila, dacă numărul mai este valabil, apelul va fi efectuat.

| Lioana explică:

LonerWolf, am incercat sa sun dar nu pot suna. Intra casuta vocala. Nici nu are cum sa sune daca nu apare semnalul pe telefon iar telefonul da mesajul de eroare de retea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde o folosesti, din Romania sau din uk? lyka e in uk.

| Lioana explică (pentru anonim_4396):

LykaMobile exista si in Romania chiar daca nu e atat de populara firma ca celelalte. Se poate comanda SIM gratuit de pe site-ul lor.

| Tpufan123 a răspuns:

Eu am lyca si merge bine, mai mult folosea un prieten de-al meu in Anglia ca sa poata suna in Romania mai ieftin. dar daca nu ai un motiv bine intemeiat sa folosesti, stai la operatorul la care esti (eu sunt la Vodafone si merge belea la 4.5 G

| RAY a răspuns (pentru Tpufan123):

Cu semnalul cum e? cu netu? au 4g?

| Tpufan123 a răspuns (pentru RAY):

Mai, mergea atat de bine incat persoana aia din strainatate o folosea ca si cartele de baza, si avea si 4g din cate imi amintesc

| Lioana explică (pentru Tpufan123):

Stii cumva care e perioada de gratie? Adica cat timp poti fi sunat daca nu mai faci reincarcari, fara a pierde numarul?

În mod normal, îţi vom păstra numărul pentru 127 zile, dacă nu utilizezi serviciul nostru. Cu toate acestea, îţi poţi păstra numărul Lycamobile pentru o perioadă de până la 1 an fără a folosi serviciul nostru. Formează *139*9999# de pe numărul Lycamobile şi urmează instrucţiunile de pe ecran. Te rugăm să iei la cunoştinţa faptul că va exista o taxă anuală fixă de 5€ care va fi dedusă din soldul contului tău.

Mentiunea cu taxa anuala fixa, nu-mi prea place.

Daca e reala oferta de 3 euro se cam merita, eu platesc 6 euro la Orange si cam atat primesc, bine Orange are si cu 5 euro

Nu stiu de ce ti-ai luat cu 6 euro la Orange. Eu am cu 5 si e supersuficient.

Adun banuti pentru telefon dar smecheri imi dau doar la abonament

Eu spuneam ca e prea mult optiunea de 6 euro. Nu stiu cine are nevoie de asa ceva.

Daca as avea Smartphone pentru internet as avea nevoie, ca mai fac hotspot la clienti, da o sa merg pe Vodafone, imi da 42 de zile de valabilitate pentru 8 euro, astia 28 pentru 5, 6 euro

Nu stiu ce tot spui acolo. De ce ai trece pe o optiune si mai scumpa? Tu n-ai ce face cu banii.

Ca am optiune valabila 42 de zile, conteaza

Adica platesti 3 euro in plus pentru 12 zile in plus. Nu merita.

| Tpufan123 a răspuns (pentru Lioana):

Nu stiu, eu o am de vreo 6 ani si nu a mai fost folosita dar poti comanda una de pe net, ti-o dau gratis fara sa platesti posta sau altceva in afara de credit dupa ce ti-o trimit cei de la lyca