Mama mea are acest model de telefon Allview. Licența este valabilă un an, nu trei luni. Da, pozele sunt clare și mari. Trebuie să aștepți două secunde să se așeze imaginea ca să fie clară! Sunetul la caști se aude foarte tare, se aude și de la doi metri când căștile sunt conectate.
Am citit pe site-ul celor de la cel.ro si acolo scria ca are licenta 3 luni acum nu stiu sa vedem. si a trecut de 1 an? ti-a cerut ceva? poti opta pentru a-l dezactiva dupa ce isi depaseste licenta? Multumesc frumos pentru informatii
Telefonul a fost cumpărat din magazin, nu de pe internet. Telefonul a fost cumpărat acum două luni și nu a avut probleme. Da, pe telefon este instalat antivirusul Bitdefender, iar în cutia telefonului o să găsești un cod de activare timp de un an pentru antivirus. O să găsești și două folii de protecție, iar a treia folie o să fie pe ecranul telefonului, dar are reclame desenate pe ea.
Si cum functioneaza? Este dual sim al mamei tale? Din cate am inteles are slot sim si micro sim. merge bine cu ambele?
Deci?