| SelenaTpu a întrebat:

Are sau a avut cineva de aici telefon Asus?
Cum i se pare?

12 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

"acum 10 ore | RxTx a răspuns:
Da cu windows CE 6.0"

se pare ca asta nu ma ignora degeaba, iotete la el cum bate campii din nou:

nu cred ca intrebarea era despre telefoane vechi, antice si de demult... RAU DA' TOT
win CE, presupun ca ai pen si NUMAI pen (nu merge sa apesi cu degetele)... chestia asta e ANTICA si a disparut de vreo 15 ani
https://www.emag.ro/telefoane-mobile/brand/asus/sort-pricedesc/c
NU cere nimeni +7700lei pe o caramida

raspunsul meu e ca nu am, dar am auzit ca Asus rog sunt foarte TARI pentru jocuri de nivel inalt (pugb, call of duty, etc.)

| SelenaTpu explică (pentru Brizbriz):

Am zis telefon, nu laptop, pc

| Brizbriz a răspuns (pentru SelenaTpu):

Inainte de primul iphone, au existat smartphone-uri, handheld-uri si PDA-uri care aveau majoritatea Windows CE:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Windows_CE
https://www.google.com/......ps?/search
si la care interfata touch era NUMAI cu un pen, nu cu degetele

dupa aparitia iphone (2007), si a ideii de interfata cu degetele, scroll din swipe si multi-touch, nu s-au mai vandut aproape deloc si au disparut definitiv in cativa ani, de aia l-am luat in balon ca bate campii cu Win CE

| RxTx a răspuns (pentru SelenaTpu):

Pt telefon ți-am raspuns au existat generații de telefoane cu windows pe ele

| RxTx a răspuns:

Da cu windows CE 6.0
E un fel de windows 95
Dar pe care merg executabile facute specisl pentru acel windows
Si nu ruleaza executabile facute pentru alte windows-uri
Este o chestie ratată incompatibila cu lumea reala

Nu poti sa faci nimic cu el
Pt ca aplicatiile pentru windows CE nu merg pe alte windows-uri si nici aplicatiile de la alte windows-uri nu merg pe el.

De exemplu aplicatiile de windows 98 95 merg intre rle
Aplicatiile de windows 95 merg pe win 7 pe win 10 pe tot ce vrei
Aplicatiile de xp merg pe 98 vista 2000 win 7 win 8...

Pe cand astea de win CE nu merg pe nimic si nimic nu merge pe el

| SelenaTpu explică (pentru RxTx):

Am zis telefon, nu laptop sau pc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nașpa,dezolant! Asus nu excelează la performante deosebite, și meniu arata și el la fel de nașpa, poate nu la toate dar tot e un telefon obosit. Niciodată nu a fost în vârful de performanta a smartphone-urilor, nu prea a impresionat cu nimic.
Mai de graba Oppo impresionează, ii cu multe clase peste orice Asus. Telefoanele care au dynamic Amoled și 1 B culours sunt magistrale, care filmează 8K și au display WQHD un fel de display 2k+, singurul telefon care e 4k este in mod paradoxal Sony Xperia 1 IV, dar tot Samsung e the king la capitolul display, astea sunt telefoane interesante nu reșourile de la Asus.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Niciodata? *coughs* Asus ROG Phone 6 *coughs*
Este un caz izolat dar este un caz...
Cu expetia gamei ROG, Asus nu a incercat niciodata sa fie in varful performantei, ZenFone fiind mai degraba o gama mid range.
Dar da, nu au excelat prin nimic si sunt brand-uri ce ofera smartphone-uri mai performante/de calitate la acelasi pret sau la preturi mai mici.

Da, dar ea nu caută tel special pentru gaming,alea sunt foarte ok pe jocuri. Nici un telefon din lume nu se compara ca și claritate cum e Samsung-ul,Amoled-ul de pe Samsung rupe detașat orice telefon,adică claritatea acestuia,rupe la video, filme, gaming, chiar și când te uiți la imagini, la display nu se vad pixelii nici dacă te uiți aproape. Și calitatea sunetului e dementiala. Și eu am Amoled pe Oppo se vede incredibil când mă uit pe YouTube, bate multe telefoane de vârf dar nu se compara cu Samsung niciodată, rupe tot acel display Dynamic Amoled

Și la performance este excelent.

| Dandinelle a răspuns:

Da Asus rog5. E puternic telefonul.

| StripperRaoul a răspuns:

Io am avut foarte smecher sistemu de operare mie mi o placut ii altceva