| Stetca_Sorin_1986 a întrebat:

As dori un sfat, intre tel Xiaomi redmi 11 Pro 5 G si Armor 17 Pro, ce sa aleg? Nu am reusit sa primesc o, opinie privind tel Armor 17 Pro! Multumesc!

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Daca strict dintre cele 2 ar trebui sa aleg, cred ca as da o sansa Armor-ului.

Camera principala e identica, insa Ulefone are in plus:

filmare 2K 30fps (11 Pro de la Xiaomi e limitat la 1080 30fps)

filmare night vision (cu lumina IR)

protectie IP68 praf/apa si protectie la cazaturi (de pana la 1.5m... eu tind sa raman sceptic cu privire la aceasta certificare, dar oricum, ea exista, telefonul are un pret decent, asa ca as fi foarte curios daca chiar functioneaza bine)

Daca ar fi vorba sa fie 2 modele care ambele costa 1000 euro, as recomanda varianta mai sigura, mai testata, adica Xiaomi, chiar daca e mai saraca in optiuni.

Depinde insa si unde lucrezi, sau daca chiar ai nevoie de un telefon greu si teapan, cu protectie IP68 si night vision.
Ulefone are un target anume, nu e pentru un corporatist.
Insa un inginer constructor ce merge zilnic pe santier isi poate lua fara probleme asa ceva, pentru "frecat" prin medii mai prafuite.

La ce specificatii are camera foto, ar trebui sa faca poze decente ambele (depinde insa si de software-ul camerei.
In cel mai rau caz, folosesti GCam de la Google, care e mai buna decat oricare de la Ulefone sau Xiaomi).

Nu in ultimul rand, procesorul din Xiaomi e foarte slab (Snapdragon 695, cu 2x 2.2 si 6x 1.7 GHz)

Ulefone se va misca mai bine, are 2x 2.2 GHz si 6x 2.0 GHz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brandul ulefone nu e prea cunoscut asa ca nu stiu ce sa zic despre el... ia xiaomi-ul, nu o sa te dezamageasca

| Nustiu6687 a răspuns:

Păi în zilele noastre nu mai există telefoane proaste
Poți face o diferență între camere, procesor și rami
Și ce vrei să faci cu telefonul. poze, ori multi tasking, filme, muzică
Abia după ce știi că vrei să faci cu el faci o alegere intre ele două comparand specificațiile

Dacă ești un utilizator Basic care doar răspunde la apeluri și puțin Facebook, alege-l pe cel care îți place ca design