| Trollerul a întrebat:

As vrea cateva sfaturi despre telefonul Samsung galaxy s2, deci cine detine acest telefon si poate sa ma ajute cu cateva intrebari?

6 răspunsuri:
| Ioscaa1 a răspuns:

Ce vrei sa afli mai exact poate te ajut

| Trollerul explică (pentru Ioscaa1):

Vreau sa'mi achizitionez unul, deci memoria interna este de 16 gb, am vazut intr'o poza in meniu, arata memorie interna USB 11 GB, si mai jos memorie dispozitiv 1 gb si cv, ce e memoria aia usb si memoria dispozitiv? Pot sa bag aplicatii doar in memoria aia de 1 gb? Ori pot direct din google play sa bag aplicatii si in memoria aia USB ori doar memoria USB este doar pentru poze si muzica? Vreau explicit :d

| DenisIonut01 a răspuns (pentru Trollerul):

Aia 1gb sunt ai telefonului, unde se instaleaza automat aplicatiile dar cand nu mai are spatiu acolo o sa se adauge automat in aia 11gb care ai ai pentru tine. Aia 11 gb sunt ca si un card, memoria system este aceia unde intra doar aplicatiile care le instalezi si ai loc, memoria usb este ca un card, intri la setari mai multe si acolo ai mod usb cand dai pe ala si bagi cablu de date o sa iti apara la pc ca ai conectat ca un card si copiezi muzica si ce ai nevoie. Telefonul este bun dar trebuie neaparat sa pui o folie de ecran si daca poti si o husa, al meu s-a zgariat rau fara husa si nu l-am purtat decat in buzunar gol fara chei. Este un telefon bun, inca se tine binisor. Ai aici un link cu s2 plus la 11 milioane dar daca vrei la 10 mil jumate il gasesti resigilat daca dai mai jos in pagina http://www.emag.ro/......EXRDNBBBM/

Daca vrei poti sa cauti la mana a 2 a poate gasesti s3 :)

| Ioscaa1 a răspuns (pentru Trollerul):

Memoria USB este cardul care il bagi tu in tel micro sd si memorie dispozitiv este memoria telefonului.Ce iti descarci pe telefon aplicatii jocuri etc. se descarca pe telefon dar intri la setari manager de aplicatii dai pe ce vrei sa muti pe card si iti scrie mai jos mutare pe cartela sd si asa il muti pe card

| Trollerul explică (pentru Ioscaa1):

Deci a inteleg ca din aia 16 gb ai telefonului am doar un gb, cum e la LG l7 din 4 gb ai disponibili 2?

Răspuns utilizator avertizat