Eu zic ca mai bine iti iei niste hainute ceva, make up etc decat telefon
Telefon doar daca e prea vechi al tau, uzat, fisurat etc si aici conteaza prima oara bugetul!
Daca e doar nevoia de ceva nou eu zic ca prima varianta de mai sus e mai importanta decat telefonul.Adica ce faci pe un telefon de 1400 de lei cam tot aia faci si pe unul de 5000 de lei asta daca nu vrei sa joci jocuri video de ultima generatie
Ai spus ce avem noi, eu am un Samsung S10 luat acum +2 ani cand a aparut, imi place si acum.
Ce mi-as lua pe viitor Samsung S21 ultra sau S22 ca banuiesc ca asta apare anul care vine, dar trebuie sa renunt la anvelopele sport ale masinii, asa ca voi lua un telefon mai de buget (3000-4000 lei) si dau inca 3300 pe anvelope...decat sa dau 5000-6000 de lei pe un telefon.
Apropo telefonul sa il ai sa iti faci treaba cu el, sunt destui care au telefon si nu au credit pe el
Eu cu telefonul fac bani, mi-as putea lua oricand unul nou, dar de ce sa schimb ceva des, e risipa de bani!
Sincer eu zic sa iei un Huawei, Samsung astea imi plac mie (pentru jocuri) daca vrei sa faci poze alegi iphone.
Asta cam depinde de bugetul si de asteptarile tale, putem sa iti recomandam ultimul telefon Apple scos pe piata de 6000 de lei sau un xiaomi de 400 de lei. tu cam ce ai vrea sa ai la acel telefon, ai niste caracteristici anume pe care ai vrea sa le intalnesti la telefonul pe care vrei sa il cumperi?
Depinde de bugetul pe care îl ai. dacă ai un buget mai limitat îți recomand Samsung a71, însă dacă vrei ceva mai sus atunci Samsung note 20 sau iPhone 11 pe care îl am si eu si e ft. bun pentru mine
smiley16girl întreabă:
StefStefStef întreabă: