| Roxy18buc a întrebat:

As vrea sa creez o aplicatie, cat de cat simpla, pe Android cu plata( gen 3 RON, 5 RON, 8 RON.). Ce ati dori sa fie si sa aiba acea aplicatie astfel incat sa o cumparati? ( Nu as vrea raspunsuri in care sa mi sa spuna sa pun free )

12 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Eu aș da bani pe un paint vectorial complet cu toate optiunile posibile, dar asta nu e simpla.

| KodrutZ a răspuns (pentru mentholinks):

Paint vectorial pe telefon? Buna asta.
Ca sa raspund intrebarii, as da bani pe un pfm care sa aiba integrate toate platformele/sistemele de plata de la noi. Ca idee, sa imi pot plati netul, asigurarile/pensiile private, curentul, gazul, toate prin aceeasi interfata.

| Roxy18buc explică (pentru KodrutZ):

Multumesc de raspuns, insa am precizat ca m-ar interesa sa stiu despre aplicatii simple.

| KodrutZ a răspuns (pentru Roxy18buc):

Pentru orice aplicatie simpla ne-am putea gindi exista solutii gratis excelente. Nu vreau sa te demotivez, dar asta e realitatea. Sa nu crezi ca piratez tot ce prind, chiar dimpotriva, insa nu platesc pentru chestii care sint disponibile in forma freeware la acelasi nivel de calitate sau chiar peste cele platite.

| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

Http://i.imgur.com/INb1N8g.png
Nu o să găsești o altă aplicație ca asta, gratis.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Huh? Magic, oricum o sa vina godporatia si o sa o dea in judecata imediat ce devine populara aplicatia de o sa sfirseasca prin a veni cu bani de acasa ca sa scape. Orice, numai nu te pui cu godporatia ortodoxa romana.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricum, e distractiv. Sa se numeasca "Biserica Ma-tii!" si in fiecare zi sa imi genereze injuraturi originale despre cele sfinte. Priceless, pe asta as plati macar 10 eur!

| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

rolling on the floor))

| Roxy18buc explică (pentru KodrutZ):

Cand e vorba de chestii vulgare, cred ca prinde repede. Insa, cei de la Google nu te lasa sa faci aplicatii in care folosesti chestii vulgare, xenofobe, etc.

| Roxy18buc explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, insa mi-as dori sa-mi spuneti de niste aplicatii mai simple, nu aplicatii complexe.

| Roxy18buc explică:

Nu e chiar asa, sunt multi care vor reporta aplicatia.

| KodrutZ a răspuns (pentru Roxy18buc):

O distribui independent de GPS. Da-i draq de nazisti pe astia de la Google.