Salut,
Telefoanele achizitionate in rate se pot achita doar cu cardurile mentionate aici http://www.orange.ro/shops/plata-in-rate-ro.html, nu si cash.
O zi buna,
Orange Helpers
Poti cumpara si cu plata cash, dar daca faci un abonament, alegi telefonul si platesti numai diferenta, in functie de abonamentul respectiv.Ai si o reducere de pret la abonament.Mai sigur mergi la ei.
Am facut prin prelungire de contract... Si mi-a scazut niste bani din pretul telefonului si acei bani care au ramas as vrea sa-i platesc in rate si pot plati doar prin niste carduri dar nu am cardurile acelea speciale. Si voiam sa stiu daca in rate pot plati si cash nu doar prin card... Multumesc pentru raspuns!
Poti plati cu cardurile pentru ca respectivele carduri sunt carduri de credit. ce inseamna un card de credit? inseamna ca Orange isi primeste de la banca intreaga suma iar tu platesti ratele bancii, de aia sunt acceptate ratele prin carduri speciale si nu cash.
De ce de la Orange si nu de la Vodafone acolo sunt mai bune decat cele de la Orange