Am avut iphone 4 si t-il recomand.E un telefon bun, usor de utilizat, face poze clare.S-ar putea sa iti faca unele figuri dupa 2-3 ani de utilizare dar neinsemnate si ele.
Am avut şi nu-mi place. Am scăpat de el cât mai repede. Habar n-am de ce, pur şi simplu nu-mi place, n-are nimic special. Poate din cauză că nu mă interesează aşa mult telefoanele.
Iphoneul 4s e cel mai bun pentru ca la iphone 5 nu este nicio modificare majora care sa merite sa fie cumparat.
Daca iti cumperi nou nu se merita sa dai atatia bani. Parerea mea mai bine iti cumperi la mana a doua un Iphone 4S. E mult mai bun decat 4 din punct de vedere a procesorului, camerei, densitatea pixelilor etc. Iphone 4S ti-l recomand, 4 nu.
Eu ti-l recomand din punct de vedere. Dar iti recomand o husa rezistibila ca daca nu si daca-l scapi papa iphone4
E bun ca nu are android ca daca ai android iti papa din memorie.P.S. sa iti iei HUSA plastificata ca daca il scapi TE PUP PA PA.E un telefon bun rau de tot da nu e rezistent. Sper ca te-am ajutat
Eu cred ca mai bine iti ei unul cu android. Nu imi place iphonul si nu cred ca e bun si e si foarte scump. Nu cred ca merita.
E frumos telefonul.Dar te-as sfatui mai bine sa iti cumperi un telefon cu Android..De exemplu eu cred ca Samsung Galaxy Slll e mai bun decat Iphone 4 ..Parerea mea
RăzvannRăzviii întreabă:
Anonimul205 întreabă: