Alege orice in afara de Allview, de ce nu Allview? e o firma romaneasca vai de viata ei.nu este de calitate, si nici nu stie straini de ea.si multi se plang ca se strica aceste telefoane..as alege 100%HTC pentru ca e o firma foarte cunoscuta, are telefoane de calitate..si eu zic sa alegi HTC one.
p.s:nu alege Allview, eu doar ti-am zis!
funda?
Are dreptate si plus ca acest model pare o copie al lui iphone, HTC, Samsung (ma refer ca aspect, daca te uiti mai atent), eu zic ori HTC ori LG ori Samsung
Samsungul ti-l recomanda toate lumea e foarte bun, sa nu iti iei LG pentru ca un coleg are l7 si ii merge greu in meniu de cand l-a cumparat.si un vecin are tot l7, l-a luat acum cateva saptamani, si cand suna cineva...ii apare dupa un minut ca suna, si vecinu si eu stam in jud timis, si s-a dus inapoi la Vodafone si aia l-au trimis pana in Bucurestievita LG, si Allview
funda?
Buna,
Categoria este una potrivita. Cat despre recomandare, daca as fi in locul tau as alege acest telefon: http://bit.ly/16J7Uyd din urmatoarele motive:
-procesor quad core de 1200
-raport calitate pret foarte bun
-versiune stabila de android
-camera de 8mp
-gps
-ecran mare
Eu iti recomand ceva de la Samsung.
Sau poti incerca LG Optimus G, care costa in jur de 1800 lei dar este un telefon care are absolut tot ce-i trebuie, o noua generatie, un rival pentru S3, chiar S4
raduradu2014 întreabă: