Samsung s3650 corby eu il am de 2 ani de nou si nu am avut probleme cu el, sau un tot Samsung s5230 foarte frumos si bun funda
Nokia Lunia este perfect! parerea mea pretul in jur de 900lei-800lei.Pe toch frms dizain si stilul lui de a fii tel!
Hmmmm.Am si eu tot problema ta...Eu am strans 1600 de lei si mai strang 300 de lei si o sa imi iau HTC ONE X.Este un telefon super(mai bun ca galaxy s3) daca ai putea sa strangi destul ca sa il iei. Daca nu poti ia-ti un mini2 sau daca mai poti strange 100-200 de lei HTC desire x sau desire v sunt telefoane bune procesor 1ghz ram 1ghz ( destul de ok)
Salut! Imi spui si mie, te rog cum este mai bun One X decat S3?
Gandeste-te numai la procesor(S3 1,4 cu 4 nuclee iar one x 1, 5ghz cu 5 nuclee)ecranul lui one x este superior.Iar one x-ul are procesor Nvidia Tegra 3 care este mult superior celui de la s3.Camera e mai buna la one x si se simte mult mai bine in mana decat plasticul ieftin celor de la samsung.Si are difuzor beats audio(muzica se aude impecabil).S3 a fost depasit cu mult de one X
Ce sa vezi..Si totusi toata lumea alege S3-ul care este mai scump decat One X-ul...nesimtitii astia or stii ceva ba baiatule.
anonim_4396 întreabă: