| KiddoBa a întrebat:

As vrea sa imi cumpar un telefon pana in 1.000 lei.
Ce telefon imi recomandati?
Nu conteaza daca e touch sau qwerty.

FUNDA! :*

6 răspunsuri:
| sergiu1s a răspuns:

Samsung s3650 corby eu il am de 2 ani de nou si nu am avut probleme cu el, sau un tot Samsung s5230 foarte frumos si bun funda

| Dulshe1988Dulshe1998 a răspuns:

Nokia Lunia este perfect! parerea mea pretul in jur de 900lei-800lei.Pe toch frms dizain si stilul lui de a fii tel!

| SyeD a răspuns:

Hmmmm.Am si eu tot problema ta...Eu am strans 1600 de lei si mai strang 300 de lei si o sa imi iau HTC ONE X.Este un telefon super(mai bun ca galaxy s3) daca ai putea sa strangi destul ca sa il iei. Daca nu poti ia-ti un mini2 sau daca mai poti strange 100-200 de lei HTC desire x sau desire v sunt telefoane bune procesor 1ghz ram 1ghz ( destul de ok)

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru SyeD):

Salut! Imi spui si mie, te rog cum este mai bun One X decat S3?

| SyeD a răspuns (pentru LeganzaMoonwalker):

Gandeste-te numai la procesor(S3 1,4 cu 4 nuclee iar one x 1, 5ghz cu 5 nuclee)ecranul lui one x este superior.Iar one x-ul are procesor Nvidia Tegra 3 care este mult superior celui de la s3.Camera e mai buna la one x si se simte mult mai bine in mana decat plasticul ieftin celor de la samsung.Si are difuzor beats audio(muzica se aude impecabil).S3 a fost depasit cu mult de one X

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru SyeD):

Ce sa vezi..Si totusi toata lumea alege S3-ul care este mai scump decat One X-ul...nesimtitii astia or stii ceva ba baiatule.