| LeonardpopoiM30 a întrebat:

Aș vrea să îmi recomandați un telefon de pe eMag, sper că nu fac reclamă la 6 milioane cam cel mai bun telefon de pe eMag la 6 milioane și transportul să fie între 10-15 lei sau chiar 30 nu cont. deci mna ( cel mai bun telefon la 6 milioane). Dar să nu fie Nokia happy sau din astea să fie ceva performant, deci subiectul principal " cel mai bun telefon de pe eMag la 6 milioane" poate fi și la 650, 670.

12 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Nu cred ca gasesti la pretul asta telefon bun si performant m-am uitat cum ziceau altii la Telefon mobil Pocophone F1 da e dublu pret momentan cu reducere eu am Samsung oricum

| 4ndr33y a răspuns:

Mai asteapta putin, o sa bage Telekom de BF iar anul trecut chiar au avut reduceri adevarate cu abonamentul liber de contract de 5 euro, la care poti sa renunti dupa o luna si sa opresti telefonul.
Am luat LG Q6 era 900-1000 lei pe alte siteuri fara reducere si l-am prins la ei cu 250 lei.

| cfrtobias a răspuns (pentru 4ndr33y):

El vrea cu banii gata nu sa plateasca dublu happy si sa aiba abonament

| 4ndr33y a răspuns (pentru cfrtobias):

N-ai inteles nimic din ce am scris din moment ce vorbesti de plati duble si abonamente.

Pai eu zic ca tu n-ai inteles ca vrea cu bani Cash si nu cred ca vrea abonament, abonament nu prea merita sa faci cred cu telefon

Tu n-ai inteles prietene ca poti sa il inchizi dupa ce iei telefonul, ce nu intelegi?

Inchizi cand e gata abonament nu? laughing

Ia si citeste ca deja nu mai am rabdare sa iti explic https://www.telekom.ro/mobil5/

Aici faci abonament si nu primesti telefon cred :) aici e cu telefon https://www.telekom.ro/category/telefoane/cat620045/

Tu te prinzi cam greu, n-am mai vazut de mult timp pe cineva ca tine. Acum citeste din nou comentariul meu initial. rolling on the floor

Fac eu abonament si iau Samsung s10+ si inchid abonament ma lasa? laughing

| rovion a răspuns:

Cel mai bun( dupã pãrerea mea) e un Huawei y6 2019. Nu are sacadãri(lag) pozele sunt cât de cât bune. Are un coleg şi e blanã telefonul îţi recomand!