| AndreyPopescuCristiano a întrebat:

As vrea sa știu și eu, ieri am incercat de pe telefonul fratelui meu sa întru pe contul meu google. Am scris parola greșit de mai multe ori și am incercat după și pe telefonul meu să-l conectez și nu am mers, imi zicea parola este greșită și după am găsit-o in casa pe o foaie și am scris-o dar nu ma lasă să întru. Ma punea să pun data când am făcut contul și va dați seama că nu mi-o mai aminteam, a fost făcut demult după ce am pus o data asa imi cerea un gmail și l-am scris pe cel pe care mi-l creasem in loc la acela pierdut și mi-a spus ca in maxim 3 5 zile lucrătoare voi primi un răspuns pe gmail și spunea ca contul va fi examinat și scria ca dacă vreau pot sa opresc examinarea și am oprit și acum am incercat să-l conectez. Stiu parola și când scriam gmail și parola după imi arata ca Google a verificat și nu a găsit ca acest cont va aparține, va rog ajutați-ma ca aveam pe el contul de clash royal cel Mare de ch2, cine ma ajuta dau fundă și un cont de arena 9 cu 7 leg.

Răspuns Câştigător
| cfrtobias a răspuns:

La PC ai incercat sa te loghezi? sau laptop

| AndreyPopescuCristiano explică (pentru cfrtobias):

Nu dar nu cred ca ma conectează dacă ancercdar o sa vad

| AndreyPopescuCristiano explică (pentru cfrtobias):

Tu ești câștigător și peste câteva zile ați voida un cont de clash royal de arena 9 7 leg

| cfrtobias a răspuns (pentru AndreyPopescuCristiano):

Eu nu ma joc, doar ajut de pot

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La cum scrii aici nu ma mira ca ai facut atatea greseli cu inregistrarea contului. Nu ai folosit si altceva cand te-ai logat prima data? De exemplu un numar de telefon.

| Salontanul a răspuns (pentru darrio2007):

laughing

| AndreyPopescuCristiano explică (pentru darrio2007):

Am decât numărul pus dar nu ma lasă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca la fel ai tastat si parola, dupa cum scrii...nu ma mira faptul ca ai introdus parola gresit.

| AndreyPopescuCristiano explică (pentru anonim_4396):

La ce te referi ba zi ști sau nu

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreyPopescuCristiano):

Bă sa le spui celor de varsta ta. Si invata sa vorbesti, apoi posibil sa primesti si raspuns pe masura.

| AndreyPopescuCristiano explică (pentru anonim_4396):

Câți ani ai ba

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreyPopescuCristiano):

Vezi ziua nasterii la profil.

| AndreyPopescuCristiano explică:

Băieți acum cand vreau sa scriu nr de tel ca să-l recuperez al scriu și mai departe a-mi arata sa introduc data când l-am făcut și a-mi scrie sus ca pentru prea multe încercări greșite nu puteți sa va conectați ancercat din nou mai târziu