Se cumpara zilnic milioane de electronice si electrocasnice online, mare majoritate ajung ok dar mai sunt si probleme insa ai oricand varianta de a inapoia produsul
Desi nu cred ca iti inapoiaza altul nou, orice obiect ar fi, data viitoare comanda de pe un site unde odata ce iti bate curieru la usa, inainte de a plati, sa ai dreptul de a te uita la ce ai comandat
Precum a scris Chiorul asta de Trisor trebuie sa verifici pana sa faci plata comanda respectiva, daca nu e la revedere pa! Eu am comandat o bicicleta si mi-a adus-o cu roti diferite
nu am platit iar agentul respectiv a facut proces verbal de constatarea a neregulilor si cu asta basta
LoL electronice n-am mai cumparat de ani buni din magazine fizice, pe net le gasesti la preturi mai bune si o gama mai variata. nu-mi mai pierd timpul cu magazinele astea "mari" cu angajati care te influenteaza sa cumperi ceva scump si prost.
Comanda cu incredere, si da am primit fara incidente neplacute! Dar mai intai uita-te pe net sa vezi ce zic altii de magazinul online de la care comanzi, unele sunt mai neserioase.
Pai eu cand am comandat au venit ok, conteaza si de unde cumperi. Cred ca oricum poti sa returnezi produsul dar va trebuii sa platesti transportul.
ancaelena05 întreabă:
dya333 întreabă: