| Elevenn1111 a întrebat:

Atunci cand sun pe cineva persoana respectiva nu ma aude, dar eu o aud. Stie cineva cauza? ( Apropo, cu orice persoana apelata se intampla asa, adica nu e de la telefonul persoanei apelate).
Si in plus, de ceva timp apare un semn( un triunghi cu niste sageti in el) pe care nu l-am mai vazut pana acum. Apare langa procentul bateriei, semnal, ceas... intelegeti voi unde, in stanga sus a telefonului. Si nu stiu daca are sau nu legatura cu problema apelurilor.

Răspuns Câştigător
| crysty1222 a răspuns:

Daca spui ca persoana pe care o suni nu te aude cand vorbesti inseamna ca ai microfonul de la telefon defect. Incearca sa-ti inregistrezi vocea pe telefon si vezi daca se aude dupa aia. Daca nu se aude inseamna ca microfonul e problema.

1 răspuns:
| Jouliete a răspuns:

Eu cred ca poate fii de la retea sau poate semnalul, poti incerca cu o alta cartela in telefon sa suni sa vezi daca e de la telefon.
Triunghiul poate fii avertizarea de spatiu de stocare insuficient (si deci trebuie sa mai eliberezi memoria) sau poate fi avertizarea ca folosesti in continuu datele mobile si trebuie oprite, mie una la Samsung asa imi apare, acum depinde de telefon.