Atentie! Dca vrei sa iei un iPhone, opteaza pentru 4S daca nu poti lua din seria 5. 4s est singurul care adopta sistemul de exploatare 7 care are SIRI (robotul de vorbesti cu el sau ii poruncesti sa-ti cate ceva pe internet) si care are face time ca si ultimele modele
La francezi 4S e mult mai ieftin decât in România
Am avut unul vreo 2 saptamani, sincer se misca destul de bine dar sincer nu l-as recomanda, unul dintre este pretul pe care sincer nu il merita [parerea mea]. Un telefon excelent calitate/pret este Nexus 4 care se descurca foarte bine in orice situatie si are si un aspect placut
P.S Sper ca nu te superi ca m-am abutut de la subiect si am recomandat un alt telefon dar as vrea totusi sa il incerci.
Am un iphone4 de cand a aparut adica acum 3 ani si la inceput mergea foarte bine insa pe parcurs incepe sa se ingalbeneasca ecranul prin parti si de la noul update la 7.0.4 se misca destul de greu. Aplicatiile din AppStore merg toate dar mai are momente cand se blocheaza datorita memoriei ram care e de 500MB. Dupa parerea mea ia-ti un Samsung.