| BCătălin91 a întrebat:

Aveti idee cat mai costa o cartela cu numar si credit la Vodafone? Sau le dau doar cu numar gratuit si le incarci tu cu cat vrei?

10 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Și de unde sa știm noi ca tu vrei cu 4, 5, 6, 10, 15, 20 sau cu 200 euro?!
Ca asa iei cartela în funcție de cat credit vrei.

| BCătălin91 explică (pentru Catrice):

Ma intereseaza cu numar si de 5 euro, ca aparent ala ar fi minimul.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu exista cartele cu număr gratuite. O cartela cu număr costa in funcție de opțiunile tale. Adica daca dorești si internet sau nu.
După o luna poți reancarca cu cartele fara numar, tot la fel dupa ce opțiuni îți dorești.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

In afara de abonament eu nu stiu sa existe cartele gratuite fie cu număr, fie reancarcabile. Dar daca exista mi-aș dori sa stiu de unde sa le procur fiindcă tot îmi expira abonamentul si o sa continuu doar cu cartela. Aștept răspuns si de la antimulte. Daca tot evaluezi ca " eronat " s-ar cădea sa motivezi ca sa învăț si eu ceva pe TPU, ca tot se spune ca " din greșeli învăța omul".

| Salontanul a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Anisoara! Iti dai raspuns singura? Ce ai patit? Si da! Toate cartele cu numar sunt gratuite. Le iei si faci ce vrei. Doar ca daca nu bagi o suma minima nu vei putea suna pe nimeni dar poti fi sunat. Uita-te in magazine si ai sa vezi langa casa de marcat. Daca ceri una nu-ti cere nici un leu dar te intreaba daca vrei sa o incarci.

| cfrtobias a răspuns (pentru Salontanul):

Nu cred ca is gratuite, si pentru numar sau macar pentru credit platesti

| Salontanul a răspuns (pentru cfrtobias):

E treaba ta ce crezi! Eu am luat una din magazin gratuit si am incarcat-o online ca-i mai ieftin. Punct.

| Yuoia a răspuns:

Minima este de 5 €. Dar in functie de optiunea pe care vrei sa o activezi (pe cartela ai credit!), tu poti sa-ti reincarci cu mai mult.
Nu mai exista (a fost o promotie de publicitate) cartele gratuite cu numar si fara credit. Oricum trebuiau incarcate asa ca, tot acolo ieseai.

| Katona_Claudiu_1999 a răspuns:

29, 30 lei 5 euro credit

| Protegent a răspuns:

Cartelele cu 0 euro sunt gratuite. Daca vrei cu credit, platesti.