Și de unde sa știm noi ca tu vrei cu 4, 5, 6, 10, 15, 20 sau cu 200 euro?!
Ca asa iei cartela în funcție de cat credit vrei.
Ma intereseaza cu numar si de 5 euro, ca aparent ala ar fi minimul.
Nu exista cartele cu număr gratuite. O cartela cu număr costa in funcție de opțiunile tale. Adica daca dorești si internet sau nu.
După o luna poți reancarca cu cartele fara numar, tot la fel dupa ce opțiuni îți dorești.
In afara de abonament eu nu stiu sa existe cartele gratuite fie cu număr, fie reancarcabile. Dar daca exista mi-aș dori sa stiu de unde sa le procur fiindcă tot îmi expira abonamentul si o sa continuu doar cu cartela. Aștept răspuns si de la antimulte. Daca tot evaluezi ca " eronat " s-ar cădea sa motivezi ca sa învăț si eu ceva pe TPU, ca tot se spune ca " din greșeli învăța omul".
Anisoara! Iti dai raspuns singura? Ce ai patit? Si da! Toate cartele cu numar sunt gratuite. Le iei si faci ce vrei. Doar ca daca nu bagi o suma minima nu vei putea suna pe nimeni dar poti fi sunat. Uita-te in magazine si ai sa vezi langa casa de marcat. Daca ceri una nu-ti cere nici un leu dar te intreaba daca vrei sa o incarci.
Nu cred ca is gratuite, si pentru numar sau macar pentru credit platesti
E treaba ta ce crezi! Eu am luat una din magazin gratuit si am incarcat-o online ca-i mai ieftin. Punct.
Minima este de 5 €. Dar in functie de optiunea pe care vrei sa o activezi (pe cartela ai credit!), tu poti sa-ti reincarci cu mai mult.
Nu mai exista (a fost o promotie de publicitate) cartele gratuite cu numar si fara credit. Oricum trebuiau incarcate asa ca, tot acolo ieseai.
anonim_4396 întreabă: