Salut,
Stai liniștit, nu trebuie să fi trist din cauza asta. Dacă ai garanție, cei de la Altex o sa-ți schimbe telefonul.
Dacă nu, poți apela la un service GSM sa-ți schimbe displayul.
Dar da, telefoanele Allview vin cu folie, eu am folosit un Allview P Energy parcă și era deja folia pe el.
Nu te alarma degeaba, vezi care e treaba și o să fie totul bine.
Succes!
Nu te supara pe mine, dar nu ai de ce sa fi trist. Oricum nu este mare pierdere.Ba din contra acum o sa primesti si tu un telefon mai nou ca asta de l-ai spart este o panarama.Nu ai ce sa mai faci cu ea in 2019
Deci eu in locul tau as spera sa fie stricat
El poate n-are bani sa tot isi schimbe telefon si poate ii placea telefon si e constient ca n-a avut grija asa poate lua si telefon nou daca il sparge cumpara unul nou? iar si iar
Nu, eu zic doar ca asta ar fi o oportunitate buna sa-si schimbe petarda aia de telefon
Posibil sa fie folia aia cea mai proasta nu de sticla deci ecranul sa l ai muci in momentul asta. Ai scris in intrebare,, mi au spart telefonul". Cine ti l a spart? Si nu, la garantie se pune ca din vina ta ca l ai scapat sau ti l a luat cineva nu ca s-a crapat ecranul singur
Oops, am gresit. Am vrut sa scriu "mi-am spart telefonul". Corectez acum. Si apropo, acum am incercat sa verific daca are folia. Am dat putin cu unghia și am vazut ca se dezlipea. Deci aceasta este folia, nu?
Normal da, da ai spart ecran sau ceva asa ti se pare?
Da, l am spart in colț si pe jumatarea ecranului.
Da e folia, si legat de ce zic baietii de mai sus in necunostinta de cauza, e si clauza in garantie, se repara pe barba magazinului ce nu e stricat de tine, de ex daca aveai pixeli morti, atata timp cat l ai scapat pe jos nu ti l mai repara nici dracu pe gratis, aia e, data viitoare husa calumea si folie de sticla, nu de aia de zici ca i scoci. Si probabil ecranul sa coste mai mult ca telefonul ca asa e la smartphone uri
Deci până la urmă ca sa ma liniștesc, înseamnă ca ecranul nu e spart, nu? Daca dau folia jos, ecranul e ca si nou, nu?
Nu. Din pacate nu. Data viitoare ai grija cu telefonul. Mai ales daca e smartphone
Nu se poate, deoarece gatantia nu se aplica si in cazul loviturilor. Din pacate, nu are folie de protectie. Poate sa aiba doar de plastic, dar aceea nu se sparge deci, din pacate, telefonul e spart.