Eu unul nu as avea incredere. Mi se descarca tableta si telefonul foarte rapid intr-o vreme, in mai putin de trei ore de folosire. Am vorbit cu tatal meu, electrician de profesie si electronist din pasiune, si a zis ca fie bateria e de vina, fie incarcatorul, ca nu sunt cele originale. Bateriile sunt cele originale, deci incarcatorul era de vina. Am folosit doar incarcatorul original de la LG, si, intr-adevar, acum telefonul ma tine 4 zile, si tableta vreo trei, dar cu mai putina folosire. Nu degeaba se zice ca e bine sa folosesti doar piese originale.
In cazul bateriei mentionate, nu e greu sa specifice 6500 mAh. Dar oare chiar asa si e? Si daca chiar e, cit de compatibil e, odata ce nu scrie pe baterie clar "Samsung"
Si inca ceva. Eu telefonul mi l-am dus la reparat doar la reprezentanta. Am facut-o de doua ori. Prima data in garantie, si a tinut cinci ani, si a doua oara asta iarna, si dupa cum merge, va mai tine cinci ani. E adevarat, m-a costat ceva, in loc sa dau doar cateva zeci de lei cit as fi dat pe chinezarii, am dat cateva sute, dar eu zic ca merita
oOonLyOo întreabă:
Anonim9876456 întreabă: