Samsung Galaxy S4 a fost lansat pentru prima dată în 2013 și a fost unul dintre cele mai populare telefoane inteligente ale acelor timpuri. Deși acest model a fost lansat acum mai mult de nouă ani, încă mai există utilizatori care îl folosesc și au păreri diferite despre el.
Iată câteva aspecte pozitive ale Samsung Galaxy S4:
Display: S4 a fost unul dintre primele telefoane care a venit cu un ecran AMOLED Full HD de 5 inch, care oferea o calitate excelentă a imaginii și culorilor vibrante.
Camera: Camera de 13 megapixeli a fost una dintre cele mai bune caracteristici ale telefonului. S4 avea și o serie de funcții de camera interesante, cum ar fi "Dual Shot", "Sound & Shot" și "Animated Photo".
Performanța: S4 avea un procesor puternic și suficient RAM pentru a oferi o performanță rapidă și fără probleme.
Pe de altă parte, există și unele aspecte negative ale Samsung Galaxy S4, inclusiv:
Bateria: Durata de viață a bateriei a fost unul dintre punctele slabe ale acestui telefon, cu o baterie de 2600 mAh care nu putea ține pasul cu cerințele unei utilizări intensive.
Actualizările software: În timp, Samsung a încetat să ofere actualizări software pentru S4, ceea ce înseamnă că acest model nu mai primește actualizări de securitate sau funcții noi.
Design: Deși S4 a fost un telefon inovator la vremea sa, designul său a fost criticat pentru a fi prea similar cu cel al predecesorului său, S3.
În concluzie, Samsung Galaxy S4 a fost un telefon inteligent popular și de succes la vremea sa, oferind o gamă largă de caracteristici și performanțe bune. Cu toate acestea, având în vedere că acest model este acum depășit și nu mai primește actualizări de securitate, este posibil să fie mai bine să optezi pentru un model mai nou și actualizat dacă ești în căutarea unui telefon inteligent performant.
Am cumparat telefonul acela in septembrie 2014, adica la fix un an dupa de a aparut.
Il mai am si acum, si inca functioneaza (cu mare, mare greu).
Nu are nici o zgarietura.
L-am folosit pana in aprilie 2017, cand mi-am luat urmatorul telefon, si apoi, doar cand si cand, mai jucam cate un Sudoku, sau pentru alarma dimineata, sau ca GPS in masina.
Insa acum nici macar pentru aceste operatii relativ simple (GPS) nu mai am nervi sa imi bat capul cu el. Are un lag infernal cand deschid MAPS.me sau Google Maps.
Browserele nu mai functioneaza pe el (cu exceptia unuia, Lightning),
YouTube nici el, doar o versiune veche de Telegram, si cam atat.
Pentru sunat inca e bun, DACA i-a fost inlocuita bateria.
Android 9?
Ma faci sa rad. O fi custom ROM, dar nici asa nu ajuta.
Telefonul acela abia duce Android 4.4.2 bine.
Deja daca ii pui 5, incepe sa se simta lag.
Nicidecum versiuni mai complexe, mai incarcate.
Camera foto mi se parea buna atunci.
Acum orice telefon de 400 RON de la Xiaomi sau orice alt brand ieftin il depaseste cu mult.
(daca exista probleme de focalizare la Xiaomi, se poate inlocui aplicatia de camera cu GCam, si obtii un telefon superb)
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: