anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bon. Deci am primit un zte blade l7 (să-l repar cică). Persoana care mi l-a dat mi-a spus că a resetat și a blocat telefonul(imediat după ce l-a resetat) de pe find my phone de la google. Acum nu mai merge ok. Telefonul se deschide, întra în fereastra aia de welcome de la Android (nu știu cum îi spune de fapt) se conectează la wifi și apoi când vrei să treci mai departe îți scrie just a sec (cam o secundă) și se întoarce la meniul de wifi. Știe cineva ce are, ori măcar cum se numește eroarea

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi tu te pricepi sau nu sa il repari, daca ăla ti la dat sa il repari el stia ca tu chiar il faci? Sau de ce nu la dus la servis autorizat să il faca, tu oricum nu o sa stii sa il faci, si il vei strica mai rau, dar asta e.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Uite că am reușit singur istețe... Din cauza unora ca voi cade România. Și să știi că întrebam ce problemă are pentru că nu îmi dădeam seama nu pentru că nu aș fi capabil

| FaraNume1245 a răspuns (pentru anonim_4396):

Parte din întreținerea și reparația telefoanelor e și să-ți dai seama ce problemă are.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo desteptule, mă bucur pentru tine, din cauza unora ca mine cade România? Unde cade in? si tu faci parte din românia deci si din cauza ta cade alunecă se duce.