| Alexandra_Maria_1975 a întrebat:

Aș vrea să descarc muzica din calculator in telefon, dar nu stiu cum. In calculator le am deja descarcate, dar in telefon nu stiu. Am un cablu USB dar scrie pe el Sony, iar eu am un telefon Allview. La cumparararea lui, nu am primit cablu pentru el. Trebuie cablu separat, special de Allview sau merge si cu acesta (dar scrie pe el Sony)?

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu conteaza de unde este cablul doar sa se potriveasca. Cele simple merg la orice telefon. Si cand te intreaba sa-i dai optiunea de descarcat fisiere.

| Alexandra_Maria_1975 explică (pentru Salontanul):

Se potriveste dar nu-mi recunoaste telefonul la my computer (pentru ca am cautat pe net cum se descarca si trebuia sa-l recunoasca acolo).

| Salontanul a răspuns (pentru Alexandra_Maria_1975):

Cand il bagi cablul in PC si telefon apare pe telefon (in partea de sus) un anunt: "Conectat la un accesoriu USB". Apesi pe el si iti apare in partea de jos un anunt cu 4 pozitii (se numesc butoane radio): 1. Numai incarcare; 2.Vizualizare imagini; 3. Copiere fisiere; 4.Mod de depanare. Schimbi butonul pe Mod de depanare activ ( la mine trece de la alb la galben) si apoi apesi pe "Copiere fisiere". Uite iti trimit si un screenshot: http://s1066.photobucket.com/......2.png.html
Tot Allview am si eu.

Nu merge. Imi apar pe tel anuntul ala si 4 pozitii si am dat pe „dispozitiv media (MTP)" dar nu imi citeste la my computer numele telefonului... Nu ma pricep.

| Salontanul a răspuns (pentru Alexandra_Maria_1975):

Imi pare rau! Nu te pot ajuta. Mai ales ca e diferenta de telefoane. Eu am P6 Energy cu Android 5.0. Nu stiu ce ai tu.

Multumesc oricum.

| gelu1970 a răspuns:

Maria, acum vreo doua saptamani cineva cu aceeasi marca de telefon avea aceeasi problema. cablul nu e de vina ci faptul ca probabil driverul e instalat gresit. trebuie sa il stergi si apoi sa il instalezi din nou.
ce sistem de operare folosesti?
in seara asta daca esti pe TPU vorbim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă le poți conecta și vezi că îți recunoaște telefonul, atunci nu ai nevoie de alt cablu...

| Alexandra_Maria_1975 explică (pentru anonim_4396):

Il pot conecta, este bună mufa, dar nu-mi recunoaste telefonul.

| emilrodrigo a răspuns:

Tu cum incarci telefonul Allview? Ai un cablu la el detasabil de adaptorul care se baga in priza? - conectare usb. Daca e asa, atunci poti folosi acest cablu pentru conectarea dispozitivului mobil la pc, pentru transfer de date, dintr-o sursa in alta.
Daca nu e cablu detasabil, ai nevoie de un altul, fie el si Sony, cu singura conditie ca mufa de conectare de pe cablu sa se potriveasca ca dimensiune si forma cu portul din telefon prin care se poate realiza transferul de date.

Asa arata un incarcator cu cablu detasabil.

http://imgur.com/wBAUJB0

| Alexandra_Maria_1975 explică (pentru emilrodrigo):

Da, asa am. Un "fir" se baga in adaptor si unul in telefon. Se potriveste cel de la Sony doar ca atunci cand dau la my computer (am cautat pe net cum descarc) nu imi arata numele telefonului, cum era pe net. Ce fac? Cred ca trebuie special pentru telefonul Allview.