"Mâine zi m-a sunat iar și iar nu a zis nimic..."
Adica te-ai teleportat in viitor si ai raspuns "maine zi"?
Apai ma @ValentinMihai78
cum dracu sa deranjezi politia ca a sunat unul si nu a raspuns pe urma?
Hoti de locuinte... alo, suntem in 2024, nu mai exista telefoane fixe. WTF. Si cand ti-am zis ca scrii numai tampenii mi-ai dat ignore.
Procedezi asa cum ai procedat (corect): daca nu spune nimic si inchide (numar necunoscut), atunci inchizi si tu, dupa ce a inchis.
Sa nu faci greseala sa suni inapoi numarul, fiindca poate fi capcana cu numar suprataxat!
Ce sa faci? sa blochezi numarul care te suna si nu vorbeste, este cu siguranta vreun frustrat din trecutul tau, adica un fost iubit ceva
Blochezi numărul respectiv din setările telefonului tău.
Cu un alt număr care te sună și nu răspunde faci la fel.
Si nici nu trebuie să-ți pui prea multe întrebări cine te-ar putea suna. O mulțime de oameni de pe internet, colegi, au numerele noastre.
Blochezi apelurile spam și numerele respective.
Posibil sa fie vreun coleg care face mișto de tine.
Sună la poliție și cereți ajutorul pentru această "hărțuire telefonică". Spuneți la poliție numărul de telefon pentru a localiza persoana respectivă.
Această metodă este folosită în mod frecvent de hoții de locuințe. Nu sună seara, căci nu au nevoie. Sună ziua ca să vadă dacă apartamentul, casa este goală.
Buna, sa faci cum a zis si colegul bulă, si inca ceva
Sa nu spui deloc DA cand raspunzi, ar putea fi tot asa o persoana din asta cu contracte la banca sau mai stiu eu la ce, si ei vor ca tu sa spui da ca sa fie contractele acelea pe tine
Probabil contracte de mii de euro sau mai stiu eu ce
Daca te tot sună în continuu și nu spune nimic atunci blochează numărul.Nu are rost să-ți pierzi timpul gândindu-te la asta.Sunt sigură că face mișto. Sper că te-am ajutat.