| Ana3389 a întrebat:

Am cumparat un iPhone de la cineva si i-am resetat configurarile si continutul iar acum imi cere sa ma conectez la vechiul cont. Am incercat sa o fac dar imi zice ca id-ul Apple e blocat. Cum pot sa activez contul fara sa stiu raspunsul la intrebarea de securitate?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din păcate, încă a avut contul iCloud pe el, cu opțiunea Găsire iPhone activă. O măsura de prevenire a furtului achiziției, sau desigur, al datelor.
Ceea ce poți face, este sa-l restitui proprietarului de drept, sau sa vorbești cu persoana de la care l-ai achiziționat, pentru a-ți oferi acces la contul lui de iCloud (pentru a dezactiva opțiunea Găsire iPhone și/sau TouchID).

Nu exista nicio metodă, din păcate, in afara de cele bănoase pentru a decoda/șterge un cont iCloud.

Și nu mai spun, la versiunile recente de iOS este cam imposibil să descifrezi un astfel de algoritm.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cere de la vanzator sa deblocheze iPhone-ul.
Daca nu stie, "a uitat" codurile de securitate, atunci a fost furat si doar il poti vinde pentru piese de schimb...

| Ana3389 explică (pentru Bula):

Daca il vand pentru piese, cam cat pot obtine pe el?

| Bula a răspuns (pentru Ana3389):

Avand in vedere ca placa de baza nu se poate folosi, pentru restul poti primi un sfert- pana la o treime din pretul de pe piata (neagra).

| Frank51 a răspuns:

Nu s-a delogat din contul lui? Inseamna ca ti l-a blocat intentionat.