14 indiferect care face poze mai bune decat 12 si decat 13 pro, cauta si vezi specificatiile la fiecare, comparale, o sa vezi ca e cum zic.
Chiar daca au doara 2 camere asta nu inseamna ca e mai slab. La comparatie asa spune ca asta 14 are camerele mai bun. poti vedea ca si lentilele is mai mari decat la 12 pro.
Deci calitatea pozeleor este mai buna, asa spun cei care se pricep si care au postat una alta pe internet.Ma refer la oameni nu la Apple.Dar iphone 14 fiind mai nou, normal ca si camera este mai noua, tehnologie mai nou, deci mai buna.
Trebuie sa te gindesti ca orice tehnologie mai noua, este ceva mai bun, altfel nu ar mai scoate.
Cauta pe Youtube iphone 12 pro vs iphone 14 camera sau in general si vezi ce zic aia pe acolo.
Daca nu gasesti in romana cauta in limba engleza.
Gata ma duc sa iau si eu o risnita de telefon de asta, dar iau 14 pro ala imi place mai mult, nu de camera, asa per ansamblu.
Frate eu ti-am raspuns la intrebare, nu am nimic cu tine, nu am sarit in capu tau, de unde ai impresia asta
Am recitit c e am scris, sincer nu vad ced am spus gresit, ori deplasat.
In sf poate ca nu mai vad eu bine
Eu am spus care is diferentele dintre ce ai arata tu, altceva nu cred ca am spus, ori sa ma iau de tine cu ceva.
14 face poze mai naspa daca faci zoom, pentru ca 12le pro max are o lentila telephoto dedicata, si aia nu ai pe 14 si 14 plus.
xGamerZ212 întreabă: