| Tutuianu_Razvan_1999 a întrebat:

Am internet de la telekom insa nu prea sunt multumit si as vrea sa schimb pe UPC. Cei care au mai schimbat sau care au la upc, sau cei cu experienta in domeniu, ce recomandati? sa raman la telekom sau sa merg pe upc? am auzit ca cei de la upc au viteze mai mari la bani mai putini pe cand la telekom dau multi bani pe viteza putina.
funda

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu in ce zona esti dar cred ca cea mai buna este la RCS-RDS. Incearca si cu asta sa compari ofertele: http://www.veritel.ro/

| Tutuianu_Razvan_1999 explică (pentru Salontanul):

Multumesc de site.dar daca de exemplu aleg o oferta cu 100mb/s download, o sa am 100 mb/s sau mai putin? daca mai putin, cu cat?

Am incercat si cea mai buna mi-a dat upc. cred ca voi lua upc multumesc de site

| Salontanul a răspuns (pentru Tutuianu_Razvan_1999):

Ei iti asigura pana la 100 Mb dar asta depinde si de site si de serverul din zona. Nimeni nu garanteaza 100% ca vei downloada cu viteza maxima.

Si la rds am nevoie de telefon/ sau ceva de genu' de la ei?

Daca vrei pe telefon trebuie doar sa ai un telefon 3 G. Eu n-am cumparat telefon de la ei desi sunt destul de bune preturile si sunt si in rate. Cum vrei. Nu este obligatoriu sa iei de la ei.

11 răspunsuri:
| D5e1n3i5s9a a răspuns:

Eu sunt la UPC si internetul merge chiar bine. Foarte rar merge incetu. Acum depinde si de zona in care te afli. happy

| Tutuianu_Razvan_1999 explică (pentru D5e1n3i5s9a):

Este vreun site sau ceva cu vitezele si zonele disponibile?

Veritel este cu zonele. Scrii zona ta si afli. Vitezele depind de abonament: http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink

| D5e1n3i5s9a a răspuns:

Eu am avut de la RDS-RCS si nu mergea netul aproape deloc.

| Edypoe13 a răspuns:

Eu iti recomand internet la Radiocom, platesti putin si iti merge bine. happy

| Antonio2000 a răspuns:

Am ajuns la o viteza de 10.2mb/s la RDS si sunt intr o zona la mare inaltime.recomand rds