| bobsmith a întrebat:

am nevoie de ajutor.Sunt in reteaua cosmote telekom iar pentru deblocarea cartelei sim mi se cere sa introduc un cod pin de 8 cifre. Am nevoie de un raspuns, multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Veva a răspuns:

Buna,suna la 1234 -relatii cu clientii si urmezi instructiunile sau intri direct cu un reprezentant

| bobsmith explică (pentru Veva):

Tocmai asta ma gandisem si eu sa fac, dar nu pot debloca telefonul mobil.

| Veva a răspuns (pentru bobsmith):

Poti suna si de pe alt telefon in caz ca iti stii numarul si ii spui operatorului pentru ce numar ai nevoie. Codul PUK si PIN se afla pe cartela aia mare daca o mai ai.Sau poti merge direct la reprezentanta

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Să înţeleg că ai blocat SIM-ul prin introducerea greşită a PIN-ului şi ai nevoie de codul PUK?

"Cum aflu codul Puk pentru cartela mea Telekom Romania Mobil?

Am blocat cartela si am nevoie de codul Puk. Cum il pot afla?

1. Prin tastarea codului *100# si urmand instructiunile afisate pe display-ul telefonului tau;
2. Prin apelarea de pe orice numar de telefon de cartela preplatita Telekom Romania Mobil a Serviciului de Relatii cu Clientii disponibil la numarul de telefon gratuit 1234, accesand tastele: 1 ("Pentru limba romana"), 1 ("Pentru credit, extraoptiuni si alte informatii despre contul tau"), 7 ("Pentru a afla codul PUK");
3. Prin accesarea contului MyAccount, sectiunea "Contul meu", tab-ul "Cod PUK".
Pentru modelele de telefoane Sagem sau Motorola, pentru introducerea codului PUK te rugam sa tastezi pe telefon urmatoarea secventa:
**05*PUK1*NOU PIN*REPETARE NOU PIN#" - SURSA :
https://www.telekom.ro/asistenta/

Toate cele bune!

| FlorinGamingRo a răspuns:

Du-l intr-un service GSM pentru decodare.