| HellGirl0 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor. Vreau sa-mi iau un telefon (nu ma grabesc, mai am rabdare cateva luni), insa sunt putin (mai mult) nehotarata. Cei mai multi imi spun sa nu iau Iphone, ci sa iau un Samsung Galaxy (pe mine ma incanta ideea, mie mereu mi-a placut Samsung). Voi ce telefon credeti ca trebuie sa aleg? Nu ma refer numai la producatori, ci si la model. Si vreau ceva care sa-si merite banii! happy Da aiba memorie buna, sa suporte multe aplicatii, sa faca poze bunicele (+ camera frontala).
Sugestii? Multumesc! Fundita.

12 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Care e bugetul tau?
cand vrei sa faci achiztia?
la ce vei folosi acel telefon?
vrei un telefon subtire?

| HellGirl0 explică (pentru SasNetRomania):

Bugetul nu conteaza, dau cati bani e nevoie. Achizitia nu conteaza, pot sa astept cat de mult trebuie. Pai, la orice se poate folosi? Mesaje, apeluri, jocuri, aplicatii, folosirea internetului, filmulete si poze.
Da, as prefera unul subtire, nu ditamai caramida laughing

| SasNetRomania a răspuns (pentru HellGirl0):

Nexus 5. sau Note 3.
Daca vrei ceva mai ieftin poti si un S3 la 15-16 mil.
@PiϚassö esti amuzant laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vorbiţi aici HANDICAPAŢILOR laughing, cică S2 laughing, băăă tata lucrează la firma originală de la Samsung în Germania, şi ştiu care e telefon bun.S2 e de cîcat mare! Mai bun e Iphone 4, 4s, 5 sau Samsung Galaxy S3 mini, sau S4!

| daηă a răspuns:

Îți recomand Samsung Galaxy Express 2.

| franco2003 a răspuns:

Samsung galaxy S 2 are toate calitatile care le-ai scris, dar sa iti iei un card de memorie.

| franco2003 a răspuns:

Samsung galaxy s 2

| Logout a răspuns:

Eu am iphone 5 si sunt foarte multumita de el, pe S2 minion rush se blocheaza, este aparut dupa lansarea telefonului acest joc, deci iti dai seama ca urmatoarele jocuri or sa mearga greut pe Samsung.

| TangerineP a răspuns:

Samsung Galaxy S III

| sNex96 a răspuns:

Salut, Iti recomand Samsung Galaxy S2. Este foarte bun. Scoate poze foarte bine, suporta multe aplicatii, merge foarte bine pe internet. Acum depinde ce iti place.
Ceao :*.

| Alexandru_Alexciuc_1978 a răspuns:

Iphone 4S sau 5, un Samsung galaxy S3 sau S2+,acuma depinde de ecran.pot sa spun ca la camera iphonul 5 bate S3..si Iphoneul 4S=S2+ la camera mai putin cea frontala, la aplicatii e mai strong iphonu

| OllaM a răspuns:

Nokia indestructibil sau
S III