Salut,
Poti transfera credit doar in conditiile mentionate de tine mai sus. Asadar, urmatorul transfer il poti efecuta dupa ce trec cele 30 de zile.
O zi buna,
Orange Helper
Buna!
Am verificat site-ul celor de la Orange, si se pare ca trebuie sa astepti 30 de zile, ca sa mai poti face alte transferuri.
Citez :
" Ce trebuie să știu despre transferul de credit către un alt utilizator Orange PrePay?
1.În decurs de 30 de zile, poți transfera credit din contul tău de maxim 3 ori către alți utilizatori Orange PrePay
2.Contul care a primit credit din partea ta va primi și 5 zile perioadă activă.
3.Contul care primește credit prin transfer nu poate transfera la rândul său credit către un alt utilizator PrePay în următoarele 30 de zile
4.Serviciul nu este disponibil în primele 6 luni de la activarea cartelei SIM pentru pachetele PrePay primite gratuit în cadrul unor oferte promoționale"
Mai multe detalii gasesti pe site-ul lor official(https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/transfer-credit/index.html"
O seara buna! Sper ca ti-am fost de folos!
Apreciez ca ai cautat dar stiam deja asta si am si mentionat in intrebarea mea ''(asta fiind limita de transfer pe o perioada de 30 zile)'', intrebam de o alta metoda...